account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Eindhoven

Energy Lab Eindhoven

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Diane Meinster

Zeer vriendelijk ontvangen. Zowel door de heer die ons ontvangen geeft, als door Heleen die de test af nam. Test verliep ontspannen en kreeg goed uitlegt wat er ging gebeuren. Ik moet nog wat info over mijn geplande lopen door geven en dan krijg ik mijn schema. Ben benieuwd.

vr 30 november 2018

D.

Door de bodyscan heb ik betere inzichten gekregen over mijn spiermassa, vetpercentage en botten. Dit geeft goede handvaten om de uitdaging aan te gaan om fitter en vitaler te worden.

ma 12 november 2018

T.

Persoonlijke en vriendelijke behandeling. Duidelijke uitleg en prettige adviezen.

ma 15 oktober 2018

R.

Deskundig

vr 28 september 2018