account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Eindhoven

Energy Lab Eindhoven

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jolanda Prinsen

Maatwerk, ruimte om de looptest te doen is ruim en koel, dus prettig om op de loopband te staan. Fijn dat het rapport meteen besproken wordt en dat je dat mee naar huis krijgt.

vr 19 april 2019

Y. uit Helmond

De bodyscan leverde erg interessante informatie op! Netjes geholpen, goed toelichting, prettig behandeld!

do 18 april 2019

Harry Stinkens

Goeie test. Zeer begrijpelijke en informatieve uitleg gekregen.

wo 03 april 2019

L. uit Mierlo

De deskundigheid van Laurens zorgt voor veel fietsplezier. Dit keer heeft hij geholpen bij de vraag wel of niet een 2e hands fiets over te nemen. Adhv zijn opmerkingen was die keuze niet moeilijk: niet doen. Dat bespaart me een kostbare vergissing.

di 26 maart 2019