account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Eindhoven

Energy Lab Eindhoven

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T. uit Heeze

Veel nieuwe informatie waardoor in niet alles heb kunnen onthouden. Gelukkig heb ik een verslag van mijn bezoek gekregen.

ma 27 augustus 2018

Mattijs de Bruin

je voelt direct dat je zeer vakbekwaam en uiterst vriendelijk geholpen wordt. Je merkt daarnaast ook meteen vooruitgang en verbetering in je positie en training

wo 22 augustus 2018

Nico Verschuren

Uitstekende bikefitting. Zeer vriendelijke en deskundig. Ook erg leerzaam om een inkijk van je eigen lichaam te krijgen. Bovendien word je fiets meteen op de juiste maten ingesteld. Perfect. Dit was elke cent waard.

za 11 augustus 2018

Henry Van de Bovenkamp

Kan het iedereen aanraden !!!!!!

di 07 augustus 2018