account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleur De Lys

Fleur De Lys

Na meer dan 35 jaar gedrevenheid en durf, passie voor lekker eten en liefde voor fantastisch gezelschap, stelt restaurant Leys je graag voor aan Fleur de Lys. Een gloednieuw concept en een prachtig verhaal over culinair genieten… met de nodige love and happiness!

De gebroeders Leys gingen aan de slag met hun creativiteit en jong enthousiasme, zowel voor het interieur als in de keuken. Chef Xavier Leys leerde de stiel bij verschillende toprestaurants als Sea Grill Brussels**, Bras Auvergne***, L’Auberge de L’Ill*** en Sheraton London*****. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers met een twist, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en steevast van hoge kwaliteit. Ladislas Leys wijst je met een glimlach de weg in de zaal. Net zoals bij hun ouders, voel je je meteen thuis dankzij de open sfeer en gastvrijheid. Toewijding staat centraal bij Fleur de Lys, dat heb je zo gezien, gevoeld én geproefd!
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Raphael De Raet

perfecte locatie Het eten is zeer lekker , goede wijnen, vriendelijke bediening De bar is gezellig Kortom PERFECT

wo 13 februari 2019

Eddy De Waele

Vriendelijke ontvangst,goede bediening en lekker eten,wat wens je nog meer.

zo 03 februari 2019

M. uit Lokeren

Uitstekende en vlotte bediening. Mooie menu en gezellig vertoeven.

za 02 februari 2019

Hilde De Clercq

Wij hebben heel lekker gegeten. De bordjes waren stuk voor stuk pareltjes, de smaken waren gewoon top! De heel vriendelijke en persoonlijke bediening maken dit restaurantbezoek een top-belevenis!! Wij keren in ieder geval tevreden terug!!

za 26 januari 2019