account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleur De Lys

Fleur De Lys

Na meer dan 35 jaar gedrevenheid en durf, passie voor lekker eten en liefde voor fantastisch gezelschap, stelt restaurant Leys je graag voor aan Fleur de Lys. Een gloednieuw concept en een prachtig verhaal over culinair genieten… met de nodige love and happiness!

De gebroeders Leys gingen aan de slag met hun creativiteit en jong enthousiasme, zowel voor het interieur als in de keuken. Chef Xavier Leys leerde de stiel bij verschillende toprestaurants als Sea Grill Brussels**, Bras Auvergne***, L’Auberge de L’Ill*** en Sheraton London*****. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers met een twist, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en steevast van hoge kwaliteit. Ladislas Leys wijst je met een glimlach de weg in de zaal. Net zoals bij hun ouders, voel je je meteen thuis dankzij de open sfeer en gastvrijheid. Toewijding staat centraal bij Fleur de Lys, dat heb je zo gezien, gevoeld én geproefd!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marnic Valepyn

ALLES WAS PERFECT

zo 02 februari 2020

P. uit Sint-Amandsberg

Zoals altijd zeer lekker en verrassende combinaties van het eten. Zeer gezellig zitten en heel vriendelijke bediening.

do 16 januari 2020

Serge en Martine Van Hoorde

Altijd leuk en en altijd kwaliteit, een beter restaurant met een heerlijke verse keuken en een zeer mooi kader.

za 30 november 2019

V. uit Lochristi

Het is altijd fijn om in Fleur de Lys te gaan eten. Een mooi kader, heerlijk eten, goede wijnen, een goede en persoonlijke bediening. Een echte aanrader.

vr 29 november 2019