account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleur De Lys

Fleur De Lys

Na meer dan 35 jaar gedrevenheid en durf, passie voor lekker eten en liefde voor fantastisch gezelschap, stelt restaurant Leys je graag voor aan Fleur de Lys. Een gloednieuw concept en een prachtig verhaal over culinair genieten… met de nodige love and happiness!

De gebroeders Leys gingen aan de slag met hun creativiteit en jong enthousiasme, zowel voor het interieur als in de keuken. Chef Xavier Leys leerde de stiel bij verschillende toprestaurants als Sea Grill Brussels**, Bras Auvergne***, L’Auberge de L’Ill*** en Sheraton London*****. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers met een twist, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en steevast van hoge kwaliteit. Ladislas Leys wijst je met een glimlach de weg in de zaal. Net zoals bij hun ouders, voel je je meteen thuis dankzij de open sfeer en gastvrijheid. Toewijding staat centraal bij Fleur de Lys, dat heb je zo gezien, gevoeld én geproefd!
  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anne Marie Baetsle

Gezellig interieur, fijne keuken en vriendelijke bediening… dit restaurant is een aanrader

vr 16 juli 2021

Marc Bael

de eigenaar van de zaak stond mee in voor de bediening en bracht van bij aanvang een persoonlijke touch. heel beleefd en vriendelijk en tegelijk ook best amicaal. we waren meteen op ons gemak en hadden al spijt dat we door corona wellicht eigenlijk veel te weinig naar daar gaan. Direct zin in meer van dat!

wo 07 juli 2021

N. uit Sint-Amandsberg (Gent)

Was leuk om aperitief op het terras te kunnen nemen. Daarna zeer lekkere gerechten.

za 26 juni 2021

Kimberley Verloove

Genoten van de heel mooie setting buiten! Het eten was super!

di 15 juni 2021