account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleur De Lys

Fleur De Lys

Na meer dan 35 jaar gedrevenheid en durf, passie voor lekker eten en liefde voor fantastisch gezelschap, stelt restaurant Leys je graag voor aan Fleur de Lys. Een gloednieuw concept en een prachtig verhaal over culinair genieten… met de nodige love and happiness!

De gebroeders Leys gingen aan de slag met hun creativiteit en jong enthousiasme, zowel voor het interieur als in de keuken. Chef Xavier Leys leerde de stiel bij verschillende toprestaurants als Sea Grill Brussels**, Bras Auvergne***, L’Auberge de L’Ill*** en Sheraton London*****. Op het menu vind je zowel Vlaamse klassiekers met een twist, als internationaal beïnvloede gerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en steevast van hoge kwaliteit. Ladislas Leys wijst je met een glimlach de weg in de zaal. Net zoals bij hun ouders, voel je je meteen thuis dankzij de open sfeer en gastvrijheid. Toewijding staat centraal bij Fleur de Lys, dat heb je zo gezien, gevoeld én geproefd!
  • Afhalen
  • Gault&Millau
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wilfried De Meyer

Maaltijd en verzorging fantastisch! Daar zijn geen woorden voor! Wordt zeker herhaald

do 30 juli 2020

Annick Coppens

De lunch was heel lekker, we zatten op het terras het begon lichtjes te regenen direct werden we geholpen om te verhuizen onder de paraplu. Personeel is zeer allert. TOP !

vr 24 juli 2020

A.

Heel lekkere lunch (Thaise mosselen waren heerlijk) en lekkere wijn. Gezellig terras met zicht op tuin die tot rust doet komen. Genieten!

wo 15 juli 2020

Franky Van Nieuwenhuyze

Eerlijke, lekkere gerechtjes.

vr 10 juli 2020