account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fleurie

Fleurie

Beroemde ontdekkingsreizigers ondernamen vroeger een tocht waarvan zij niet wisten waar hun expeditie hen zou brengen: onbekende oorden, andere volkeren, vreemde dieren, nieuwe vruchten, groenten, vleessoorten, kruiden en specerijen.
Het werk van een creatieve geïnspireerde en gepassioneerde patron lijkt op zo'n ontdekkingstocht. Hij ontdekt en creëert iedere dag opnieuw gerechten op basis van de seizoenen, haalt ingrediënten van ver en laat zich motiveren door vlees of groenten uit eigen streek. Vis uit de Noordzee, pata negro uit Catalonië, rib-eye uit Ierland, lamsvlees en asperges van om de hoek, kazen uit de streek, het kan allemaal in de keuken van Fleurie.

René en gastvrouw Francien gaan samen met u op ontdekkingsreis om u prachtige smaken, geuren, bereidingen en kleuren te laten beleven. Zij creëren voor u met liefde, de meest mooie gerechten en zijn uw gids op deze culinaire reis.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Heppen

Super lekker gelunched! Ons laten verrassen door een extra vierde gang. Heerlijk gewoon!!

do 20 september 2018

Els Michiels

Hartelijke ontvangst door de gastvrouw, heerlijke gerechten bereid door de chef naargelang seizoen en aanbod.Je kiest voor een menu in 4,5,6 of 7 gangen,maar je weet nietwat je gaat krijgen zodat het telkens een verassing is.Als apotheose een kaas charriot met uitgebreid aanbod van hemelse kazen.Daarbij een fijn wijnarrangement gekozen door de gastvrouw.:We werden verwend tot het einde van de avond!Echt aan te bevelen!

vr 14 september 2018

Gert Martens

We hebben heerlijk gegeten. De gerechten worden op een dusdanige wijze geserveerd dat je merkt dat de kok ze met liefde maakt! Het was voor ons de eerste keer in Fleurie maar zeker niet de laatste!!!

vr 24 augustus 2018

Dirk Roosen

Zoals steeds hebben we ook deze keer weer heerlijk genoten. Zowel van de heerlijke gerechten als van de hartelijke ontvangst en bediening.

zo 19 augustus 2018