account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fogos Churrascaria

Fogos Churrascaria

In “Churrascaria” Fogos worden verschillende soorten vlees op Braziliaanse wijze gekruid en boven houtskool bereid waardoor je de authentieke smaak van de echte “churrasco” kan ontdekken.

Door het constant roteren van het vlees boven het vuur vermijden we het aanbranden zonder gebruik te maken van vetstoffen. Onze gaucho’s in hun traditionele kledij ,verwennen jullie met de heerlijkste soorten vlees en vis “à volonté” en ondertussen kan je jezelf bedienen aan een uitgebreide saladbar.

Uiteraard is er voor de vegetariërs ook de rodizo ( a volonté ) voorzien en dit aan dezelfde voorwaarden.

Fogos : waar blije mensen, mensen blij maken
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Guidinha Zongo

De service was heel vriendelijk en helpt je meteen bij aankomst . Er werd de hele tijd vleeswaren gebracht dus je moest gewoon wachten op je volgende portie.(dat niet lang duurde)

za 25 juni 2022

C. uit Niel

Zoals altijd geweldig! Jullie aijn echt ons favoriet restaurant 💛

vr 17 juni 2022

A. uit Sint Pauwels

Vriendelijke bediening, lekker eten. We komen zeker terug 😊

zo 12 juni 2022

Nicole Mol

Het mag ook vermeld worden dat iedereen vh personeel zeer beleefd, correct, vriendelijk, leuk in omgaan was, kennis van zaken had en al degene die achter de coulissen werken eveneens in de bloemetjes mogen gezet worden. Wij hadden een zeer fijne, relaxe avond in een mooie setting met fijn personeel. Bedankt daarvoor en vooral tot binnenkort

za 11 juni 2022