account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fogos Churrascaria

Fogos Churrascaria

In “Churrascaria” Fogos worden verschillende soorten vlees op Braziliaanse wijze gekruid en boven houtskool bereid waardoor je de authentieke smaak van de echte “churrasco” kan ontdekken.

Door het constant roteren van het vlees boven het vuur vermijden we het aanbranden zonder gebruik te maken van vetstoffen. Onze gaucho’s in hun traditionele kledij ,verwennen jullie met de heerlijkste soorten vlees en vis “à volonté” en ondertussen kan je jezelf bedienen aan een uitgebreide saladbar.

Uiteraard is er voor de vegetariërs ook de rodizo ( a volonté ) voorzien en dit aan dezelfde voorwaarden.

Fogos : waar blije mensen, mensen blij maken
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Antwerpen

Het eten was formidabel, personeel geweldig en de Brazilian coffee was de beste die ik ooit heb gehad.

do 10 oktober 2019

Aaron Mathyssen

Super snelle, goeie en vriendelijke service.. ongelooflijk lekker eten!

za 28 september 2019

Sabine Van Meirvenne

Heerlijk verjaardagsetentje bij Fogos gehad. Gesmuld van de allerlekkerste stukjes vlees en vis, aangevuld met een uitgebreide variatie aan bijgerechten. Mijn diner werd een topper mede dank zij het gebakken banaantje én last but not least de heerlijke gegrilde ananasschijf. De bediening aan tafel verliep vlot en het personeel was erg vriendelijk en liepen af en aan met een smile. Wij komen gegarandeerd ook bij een volgende verjaardag weer langs voor een feestmaaltijd!

vr 27 september 2019

T.

Ik ben de afgelopen jaren al meerdere malen naar Fogos geweest en heb daar tot nu toe niets anders dan heel lekker eten en geweldige service ervaren. Maar gisteren bij mijn laatste bezoek aan Fogos ging men echt the extra mile. En helemaal niet duur voor wat je krijgt. Toprestaurant! Tip: kom met een lege maag ;-)

vr 20 september 2019