account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Fogos Churrascaria

Fogos Churrascaria

In “Churrascaria” Fogos worden verschillende soorten vlees op Braziliaanse wijze gekruid en boven houtskool bereid waardoor je de authentieke smaak van de echte “churrasco” kan ontdekken.

Door het constant roteren van het vlees boven het vuur vermijden we het aanbranden zonder gebruik te maken van vetstoffen. Onze gaucho’s in hun traditionele kledij ,verwennen jullie met de heerlijkste soorten vlees en vis “à volonté” en ondertussen kan je jezelf bedienen aan een uitgebreide saladbar.

Uiteraard is er voor de vegetariërs ook de rodizo ( a volonté ) voorzien en dit aan dezelfde voorwaarden.

Fogos : waar blije mensen, mensen blij maken
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Merksem

De formule is heel leuk,het vlees van een prima kwaliteit en heel lekker gekruid. Ze hebben een saladbar waar er echte lekkere combinaties van groenten liggen. Tevens kan je daar de chili con carne nemen die verbluffend lekker is. Maar denk eraan als je hier redelijk van neemt krijg je de rest niet meer op ;-) De bediening kan niet vriendelijker en iedereen is op een natuurlijke wijze vriendelijk en niet omdat het moet. Het is er zeer stemmig maar omdat er heel grote groepen komen niet echt stil maar dat hoort erbij vinden wij. Het was een leuke avond.

do 01 november 2018

Kelly Wallis

Prijs kwaliteit , TOP ! gezellige sfeer met goede bediening ! Vlees was uitstekend klaar gemaakt en er was ook een speciaal bordje voorzien voor de veggie.

do 25 oktober 2018

Dimitri van Eijk

Zeer leuke avond gehad! Ik had aangegeven dat we vroeger moesten vertrekken, hier is goed rekening mee gehouden! Vriendelijke bediening aan tafel, prijs/kwaliteit zeker oke! Doe zo verder, onze complimenten aan het ganse team! Gr. Dimitri

za 29 september 2018

G.

Aanrader telkens weer een ervaring

za 22 september 2018