account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

FoodExplore

FoodExplore

OVER FOODEXPLORE

Foodhall FoodExplore biedt een geheel nieuw concept van genieten aan waarbij het verkennen van voedsel bij ons centraal staat. Voor een vaste entreeprijs kunt u alles proeven van onze 20 foodstands, elke met zijn eigen specialiteit geïnspireerd door de verschillende keukens over de wereld. Welkom bij Foodhall FoodExplore.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ferdy Klinckenberg

We zijn al verschillende keren op verjaardagen met de onze kinderen en kleinkinderen geweest en dat was steeds een succes. Na enkele onregelmatigheden in het speelgedeelte voor de kinderen heeft men het geheel aangepast en van begeleidend personeel voorzien, top ! Van onze groep waren 4 personen iets verlaat en konden de afspraak van 19.30 uur niet nakomen. De dame aan de balie heeft de tijd toen omgezet naar 20.00 uur, zodat we een half uur langer als afgesproken konden eten. Super service en wij zullen met zekerheid onze verjaardagstraditie voortzetten.

za 23 maart 2019

S.

Zoals altijd erg goed!

vr 22 maart 2019

L.

Gezellige sfeer Overzichtelijk Genoeg van alles Verzorgd en netjes

vr 22 maart 2019

N.

Weer genoten bij de food Explorer!!! Service en kwaliteit van eten zoals vanouds goed! En prachtige speelhoek voor de kids gemaakt! Echt top! Wij blijven hier zeker komen!

vr 22 maart 2019