account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gastmaal cafe

Gastmaal cafe

Natuurwijnen, heerlijk eten, gastvrij personeel en dat alles in een ongedwongen sfeer. we serveren kleinere gerechten zodat je veel kunt proeven. langskomen voor een glas wijn kan ook. trouwens als je een meer een bierliefhebber bent kom je bij ons ook zeker aan je trekken. we hebben een uitgebreide bierkaart met bier van nederlandse brouwerijen.
onze gerechten hebben spannende smaakcombinaties, zijn verrassend en mooi opgemaakt. en niet geheel onbelangrijk: ze combineren geweldig met de mooie vin nature wijnen van buurman vleck!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Inge Inge Postma

Attente, erg aardige bediening en heerlijke eten!

vr 17 juli 2020

S.Martin van Geel

Een fantastische sfeer met wijn en spijs door de professionele crew van gastmaal

za 07 maart 2020

Femke Gerritsma

Aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van de gerechtjes. Voor bijpassende wijnen mochten we telkens meerdere suggesties proeven. Vriendelijke bediening.

vr 21 februari 2020

E.

Toprestaurantje! Heerlijke gerechten die je niet snel ergens anders zult eten. Ik kom er een aantal keer per jaar, dat kan ook zonder dat het gaat vervelen want de kaart wisselt regelmatig. De service en kwaliteit is altijd top! Ook superleuk dat je kunt kiezen uit wijnen van de biologische wijnwinkel ernaast.

do 30 januari 2020