account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Lasercentrum

Het Lasercentrum

Het Lasercentrum nu met Wereldprimeur

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tatoeage verwijdering en laser ontharen. Daardoor zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met 3 vestigingen in Nederland ook een van de grootste.

Wat maakt het Lasercentrum zo bijzonder

- De lasers die wij gebruiken zijn gegarandeerd gebaseerd op de laatste en beste techniek op dit moment beschikbaar. De gebruikte combinatie van Picosure en Pico Discovery is zelf zo uniek dat wij de enige in Europa zijn die dit kunnen aanbieden.

- Voor het ontharen staat de Nd-Yag / Alexandriet laser te beschikking.
Deze laser is ook uitermate geschikt voor de donkere huidtype.

- Voor behandeling van kalknagels staat de PinPointe Laser voor u klaar, onbetwist koploper in de behandeling van kalknagels.


Verdere bijzonderheden in ons centrum:

- De mogelijkheid van een gel voor gebruik na de behandeling waardoor de afvoer van de inkt sneller op gang komt, daardoor kunnen behandelingen om de 6 weken plaatsvinden.

- Gebruik van een inmiddels zeer gewaardeerde koeling tijdens de behandeling.

- U komt bij ons dan ook in zeer vertrouwde handen, reeds vele tienduizenden behandelingen ervaring in de afgelopen 25 jaar.

- Door de hoge bezettingsgraad van onze lasers kunnen wij behandelen tegen zeer scherpe prijzen.

Waar wij als Lasercentrum dan ook trots op zijn, is dat we door bovenstaande punten inmiddels een bekendheid hebben tot ver over onze landsgrens.
We hebben inmiddels vele cliënten natuurlijk uit België en Duitsland mogen ontvangen, maar ook uit Luxemburg Frankrijk Italië en Engeland hebben wij de nodige cliënten.

Ook is er in al die jaren een vertrouwensband ontstaan met div. ziekenhuizen huisartsen fysiotherapeuten enz.

Zelfs tattoo shops maken regelmatig gebruik van onze mogelijkheden, dit kan zijn om een bestaande tatoeage te vervagen zodat het beter mogelijk wordt een cover te maken, dan wel het corrigeren van een gemaakt foutje.

Onze cliënten zijn zeer divers zowel in leeftijd, van 11 tot boven de 70 jaar, maar ook uit elk milieu, ofwel de huisvrouw dan wel de directeur van een groot bedrijf. Zelf beroemdheden uit de sport en van TV zijn regelmatig bij ons onder behandeling!

Voor welke behandeling u ook kiest, wij staan garant dat u de meest optimale behandeling krijgt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Robert Asjes

Helemaal top, heel erg mooi ingericht, duidelijk .... koffie apparaat doet naar behoren 😂. Lekkere koffie

za 30 november 2019

Marjan Assadian

Ik ben al ongeveer 2 jaar klant hier en moet zeggen dat ik nooit een slechte ervaring heb gehad! Je wordt eerst altijd vriendelijk ontvangen door de dame achter de balie. Als je even moet wachten, wordt er gevraagd of je wat wil drinken. Ook een pluspunt dat het een erg schone/nette wachtruimte is. Vervolgens ga je naar de behandelkamer. Tevens ook een erg schone ruimte (vind ik belangrijk). De meneer die mij behandeld werkt professioneel en is altijd vrolijk. Voortgang van je behandelingen wordt bijgehouden door foto’s in een iPad. Zo kun je zien wat er na iedere behandeling gebeurd, wel zo fijn! Apparaat voor tattoo laseren is van een goed merk. Je huid wordt eerst verkoeld met ijskoude lucht en dat blijft gedurende de behandeling ook aanstaan. Is erg fijn want dan voel je de hitte van de laser veel minder. Na de behandeling krijg je een zalf op en wordt het verbonden. Al met al ben ik erg tevreden en dus raad ik het van harte aan. :)

za 30 november 2019

S. uit Best

Duidelijke uitleg over de behandeling. Er wordt echt de tijd voor je genomen.

wo 20 november 2019

J. uit Vught

Altijd ontzettend vriendelijk. Lekker bakkie koffie. Heel goed!

ma 18 november 2019