account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Lasercentrum

Het Lasercentrum

Het Lasercentrum nu met Wereldprimeur

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tatoeage verwijdering en laser ontharen. Daardoor zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met 3 vestigingen in Nederland ook een van de grootste.

Wat maakt het Lasercentrum zo bijzonder

- De lasers die wij gebruiken zijn gegarandeerd gebaseerd op de laatste en beste techniek op dit moment beschikbaar. De laser voor tatoeage verwijdering is zelfs een Wereldprimeur, de laser is de eerste, en als zodanig de enige laser met een combinatie Nd-Yag Robijnlaser.

Voor het ontharen staat een nieuwe combinatie
Nd-Yag Alexandriet laser ter beschikking.


Verdere bijzonderheden in ons centrum:

- De mogelijkheid van een gel voor gebruik na de behandeling waardoor de afvoer van de inkt sneller op gang komt, daardoor kunnen behandelingen om de 6 weken plaatsvinden.

- Gebruik van een inmiddels zeer gewaardeerde koeling tijdens de behandeling.

- U komt bij ons dan ook in zeer vertrouwde handen, reeds vele tienduizenden behandelingen ervaring in de afgelopen 18 jaar.

- Door de hoge bezettingsgraad van onze lasers kunnen wij behandelen tegen zeer scherpe prijzen.

Waar wij als Lasercentrum dan ook trots op zijn, is dat we door bovenstaande punten inmiddels een bekendheid hebben tot ver over onze landsgrens.
We hebben inmiddels vele cliënten natuurlijk uit België en Duitsland mogen ontvangen, maar ook uit Luxemburg Frankrijk Italië en Engeland hebben wij de nodige cliënten.

Ook is er in al die jaren een vertrouwensband ontstaan met div. ziekenhuizen huisartsen fysiotherapeuten enz.

Zelfs tattoo shops maken regelmatig gebruik van onze mogelijkheden, dit kan zijn om een bestaande tatoeage te vervagen zodat het beter mogelijk wordt een cover te maken, dan wel het corrigeren van een gemaakt foutje.

Onze cliënten zijn zeer divers zowel in leeftijd, van 11 tot boven de 70 jaar, maar ook uit elk milieu, ofwel de huisvrouw dan wel de directeur van een groot bedrijf. Zelf beroemdheden uit de sport en van TV zijn regelmatig bij ons onder behandeling!

Voor welke behandeling u ook kiest, wij staan garant dat u de meest optimale behandeling krijgt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Malden

Wat een geweldige kliniek! Zeer vakkundig en menselijk personeel! Ik ga deze zeker aanraden bij iedereen die ook Interesse hebben! Chapeau!

do 29 november 2018

Priscilla Pereira

Ik kom nu al een jaar bij Het Laser Centrum. En heb mijn 10e laser behandeling erop zitten. Mijn tatoeage ondervond een allergische reactie bij de kleur rood Na de 5e Laser behandeling, Het lasercentrum wist precies hoe ze hier mee om moesten gaan en hoe ze de behandeling verder zouden voort zetten. de reactie is weg getrokken En er is enorm veel resultaat te zien ! Ik ben uiterst tevreden en zou Het Laser Centrum zeker aanraden.

do 29 november 2018

S. uit 's-Gravenhage

De service en uitleg was top!!!

wo 28 november 2018

P. Klee

Ik kom er al jaren en word er altijd goed ontvangen .En de behandeling gaan goed Jan en Marijke Bedankt voor de goedezorg

za 24 november 2018