account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Lasercentrum

Het Lasercentrum

Het Lasercentrum nu met Wereldprimeur

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tatoeage verwijdering en laser ontharen. Daardoor zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met 3 vestigingen in Nederland ook een van de grootste.

Wat maakt het Lasercentrum zo bijzonder

- De lasers die wij gebruiken zijn gegarandeerd gebaseerd op de laatste en beste techniek op dit moment beschikbaar. De gebruikte combinatie van Picosure en Pico Discovery is zelf zo uniek dat wij de enige in Europa zijn die dit kunnen aanbieden.

- Voor het ontharen staat de Nd-Yag / Alexandriet laser te beschikking.
Deze laser is ook uitermate geschikt voor de donkere huidtype.

- Voor behandeling van kalknagels staat de PinPointe Laser voor u klaar, onbetwist koploper in de behandeling van kalknagels.


Verdere bijzonderheden in ons centrum:

- De mogelijkheid van een gel voor gebruik na de behandeling waardoor de afvoer van de inkt sneller op gang komt, daardoor kunnen behandelingen om de 6 weken plaatsvinden.

- Gebruik van een inmiddels zeer gewaardeerde koeling tijdens de behandeling.

- U komt bij ons dan ook in zeer vertrouwde handen, reeds vele tienduizenden behandelingen ervaring in de afgelopen 25 jaar.

- Door de hoge bezettingsgraad van onze lasers kunnen wij behandelen tegen zeer scherpe prijzen.

Waar wij als Lasercentrum dan ook trots op zijn, is dat we door bovenstaande punten inmiddels een bekendheid hebben tot ver over onze landsgrens.
We hebben inmiddels vele cliënten natuurlijk uit België en Duitsland mogen ontvangen, maar ook uit Luxemburg Frankrijk Italië en Engeland hebben wij de nodige cliënten.

Ook is er in al die jaren een vertrouwensband ontstaan met div. ziekenhuizen huisartsen fysiotherapeuten enz.

Zelfs tattoo shops maken regelmatig gebruik van onze mogelijkheden, dit kan zijn om een bestaande tatoeage te vervagen zodat het beter mogelijk wordt een cover te maken, dan wel het corrigeren van een gemaakt foutje.

Onze cliënten zijn zeer divers zowel in leeftijd, van 11 tot boven de 70 jaar, maar ook uit elk milieu, ofwel de huisvrouw dan wel de directeur van een groot bedrijf. Zelf beroemdheden uit de sport en van TV zijn regelmatig bij ons onder behandeling!

Voor welke behandeling u ook kiest, wij staan garant dat u de meest optimale behandeling krijgt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sophie Koper

Wij werden erg fijn ontvangen en behandeling viel 100% mee

za 27 juli 2019

A. uit Zwartewaal

Ik laat mijn oude permanente make-up (wenkbrauwen) weglaseren. Na een slechte ervaring ergens anders, waarbij mijn huid met een verkeerde methode is gelaserd, wordt hier vakkundig gewerkt, zonder huidbeschadiging en met snel resultaat. Professioneel bedrijf waar je vriendelijk wordt geholpen.

za 27 juli 2019

W. uit Oss

Heb/had een sleeve met borstpiece. Vandaag voor de 2e keer gelaserd door Lasercentrum Eindhoven op de Ceramlaan 10 en ben zeer tevreden! De medewerkers zijn heel vriendelijk en de dokter is zeer professioneel, weet waar hij over praat en is hartstikke aardig en vooral eerlijk! Ben 14x bij het Nationaal huidcentrum in Bussum behandeld door een picosure laser en ben daar totaal niet tevreden over, na het laseren allemaal witte pigmentvlekjes op mijn huid waarvan ik zelf de schuld kreeg , wat ik heel erg oneerlijk vond en was tevens onmogelijk aangezien ik geen zon heb gezien, geen deskundige mensen en kreeg uiteindelijk te horen dat ze de tattoo en niet verder konden verwijderen, terwijl ze in het begin mij verzekerden dat het er in 5 a 6 keer af zou zijn. Nu ik in Eindhoven behandeld ben heb ik er weer vertrouwen in m.b.v de dokter en de Discovery laser. De laatste inktdeeltjes verdwijnen nu ook en heb tevens na het laseren geen pigmentvlekjes meer. En kwa prijs betaal ik nu de helft per behandeling i.p.v in Bussum. Dus kan iedereen aanraden als je van je Tattoo af wilt ga naar Eindhoven er is geen betere laser , dokter etc. Afz Willem

do 25 juli 2019

N. uit Hamond

bij binnenkomst aan de balie zeer hartelijk ontvangst, korte wachttijd en zeer goede begeleiding/behandeling die eveneens op een welkome manier is aangebracht.

di 23 juli 2019