account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Fornuisje

Het Fornuisje

De statige voormalige notariswoning maakt al indruk als je voor het pand staat maar eenmaal binnen word je toch weer overweldigd door de prachtige eenvoud en grandeur van de hal. De oude originele ornamenten verweven met subtiele kunstobjecten, serene sfeer en de gedetailleerde afwerking beloven een bijzondere ervaring. Het restaurant bestaat uit twee kamers gescheiden door een ruimte met een klein buffet. Vooral de kunst, speciaal ontworpen voor de ruimten door Monica Craeghs, geeft een sfeer die uniek is.

Het ommuurde terras geeft de gelegenheid te eten in een intieme sfeer die door de fontein en vele planten nog versterkt wordt.

Het Fornuisje Peer Het Fornuisje Peer De eigenaar van het pand Tinus Paesen heeft Kurt een flinke steun in de rug gegeven door alles, en nog een beetje meer, aan het pand te doen om de perfecte ambiance te creeren. De klik was er direct door toedoen van Kurt zijn vakkundige opstelling en bescheidenheid. Magda Goossens is een gastvrouw puur natuur. De elegantie, discretie en charme waarmee zij haar gasten verzorgt is haar eigen. Zij is de perfecte schakel tussen de wens van de gast en de gerechten van Kurt. Dat het koksvak in beweging is, bewijst Kurt iedere dag weer. Als ik zelfs maar een paar maanden terugkijk naar mijn gerechten zie ik alweer evolutie. Dat is ook de drive die mij bezig houdt, iedere dag nieuwe gasten, andere grondstoffen, andere invloeden. Wat een zwaar maar heerlijk vak!

De wijnkaart is verzorgd en vriendelijk geprijsd maar laat u zich gerust adviseren en verrassen, daar krijgt u geen spijt van.
  • Frans/Belgisch
  • Gault&Millau
Stel een vraag