account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lunch-Lounge Het Gebaar

Lunch-Lounge Het Gebaar

Lunchrestaurant Het Gebaar is te vinden in het voormalige pannenkoekenhuisje in de botanische kruidtuin van Antwerpen. Binnen wacht een behaaglijk gedecoreerde eetzaal. Tussen de gedekte tafels lopen getrainde diensters.

Op de eerste verdieping koken Roger en Cindy van Damme. Roger kreeg een opleiding in Huize van Wely in Noordwijk, de beroemdste banketbakker van Nederland. Het Gebaar werd beroemd met ‘koffie-thee-compleet’. Het repertoire evolueerde door het uitwisselen van ervaringen met Sergio Herman en met Albert Adrià (de broer van Ferran Adrià die in El Bulli de nagerechten ontwikkelde).

Roger van Damme beheerst de laatste technieken en zijn gerechten zijn uitzonderlijk delicaat. Zo maakt hij lichte marshmallows door koude en warme melk met gelatine snel op te kloppen, of een luchtige crème brûlée waarbij de crème wordt opgespoten met een drukfles en dan ‘gebrand’. Roger bereid ook hartig en romig ijs van wasabi en soja, zonder suiker en zonder dooiers.

© Knack Weekend
  • 1 *
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Last minutes

Lunch

voor 2 personen

ma 22 oktober 2018

11:30

Lunch

voor 2 personen

ma 22 oktober 2018

11:30

Lunch

voor 2 personen

ma 22 oktober 2018

11:30

Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Y. uit Edegem

Heel vriendelijk !

di 16 oktober 2018

Nancy Smets

Ik heb er geen woorden, heb er me daar altijd als een koningin gevoeld lekker eten, service perfect, bedankt Muriel voor de bediening en het ganse team, ik raad het iedereen aan, je moet is gaan eten in Het Gebaar👍👍

vr 12 oktober 2018

Tessa Van Bogaert

Wat een super, lekkere desserts. Uitstekende service in een mooie omgeving. In 1 woord TOP. Wij komen zeker terug

vr 12 oktober 2018

Philip Knaepkens

Top eten ! Top service !

wo 10 oktober 2018