account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags.

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.

De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.

Luc Roelandt en Olivier Wijns
  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Takeaway
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michel Masui

Zoals altijd een waar feest :-)

vr 18 september 2020

Annabelle Sneyaert

Superervaring waarbij alles af was. We werden bediend als koningen. Het eten was echt lekker en goed geportioneerd. We zijn niet met honger vertrokken. De wijn is duidelijk met zorg gekozen en paste er goed bij. Alles werd ook mooi gepresenteerd. De hapjes in het begin en op het einde zijn echt een leuke verrassing.

wo 16 september 2020

Y. uit Brugge

Ook zeer goede wijnkeuze

za 05 september 2020

H. uit Opvelp

We hebben online gereserveerd, bij aankomst een mooie tafel gekregen. Met enkele amuse guele vooraf champagne en het menu gekozen. Zeer positief is het wijnarrangement waarbij per gang en per persoon gekozen kan worden voor een glas wijn. Dit voorkomt teveel te drinken en houdt het gezellig. Zeer goed.

za 29 augustus 2020