account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags.

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.

De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.

Luc Roelandt en Olivier Wijns
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

O. uit Heverlee

(h)eerlijk

vr 18 januari 2019

Thomas Belmans

Zeer warme en vriendelijke bediening. De volledig plantaardige menu was pure verwennerij en ook de aangepaste limonades waren om duimen en vingers van af te likken. Of het nu de gefermenteerde peer met munt was of het rode bieten-sinaasappelsapje met koffiegruis; ze spraken stuk voor stuk tot de verbeelding. Tot de volgende keer!

za 05 januari 2019

Seb De Roover

Zeer lekkere, pure gerechten. Fantastische wijn en zeer vriendelijke bediening met kennis van zaken. Heerlijke avond.

wo 19 december 2018

F.

Zeer lekkere gerechten, verfrissend gebracht en met vernieuwende ideeen qua smaken en ingredienten. Uitermate vriendelijke ontvangst en bediening in een moderne maar toch warme setting.

di 18 december 2018