account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags.

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.

De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.

Patrick Wijns, Luc Roelandt en Wim Dejonghe
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

Byron Soulopoulos

Ga steeds voor de combinatie met aangepaste wijen. Service is uitmuntend en de kwaliteit van het eten is fantastisch. Bij het binnenkomen geef je je nummerplaat door, zij zorgen er dan verder voor mbt parking ticket.

vr 10 augustus 2018

Daniel Declercq

Uitstekend restaurant. Echt de moeite om eens langs te gaan. Ontvangst zeer vriendelijk, discreet en efficient. Beperkte keuze qua menu, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de kwaliteit van wat aangeboden wordt en het kader waarin dat gebeurt met de talrijke toemaatjes. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Eén van de top drie restaurants in Leuven en omgeving.

wo 08 augustus 2018

Fernand Baeken

Zoals steeds hebben we opnieuw een gezellige en kwaliteitsvolle lunch gehad, bedankt hiervoor

vr 20 juli 2018

L. uit ERps-Kwerps

Top!

za 14 juli 2018