account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags.

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.

De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.

Luc Roelandt en Olivier Wijns
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bruno Janssens

Wie zich wil laten verrassen moet zeker dit team de vrije hand geven, dan krijg je een aangename service van fijne gerechten met uitstekende aangepaste wijnen. Bedankt voor deze eerste zeer aangename kennismaking!

wo 19 juni 2019

K. uit Bilzen

Op 6 juni om 19u met mijn echtgenote een 5 gangen menuutje met aangepaste wijnen genomen. We gaan heel regelmatig in 3* restaurants overal in de wereld eten, dus onze verwachtingen waren niet zo hooggespannen. Viel dat even anders uit. De service was uitmuntend, de heel erg mooi gepresenteerde gerechtjes voldoende origineel en steeds een mooie combinatie van smaken. Aangepaste wijnen gingen van zeer goed (mooie pure chenin blanc bij de Zeebaars) tot onacceptabel (ondermaatse Nebbiolo bij de duif) Mijn vrouw is lactose-intolerant (ik had dit op voorhand aangegeven via de website) en er werd tot in het kleinste detail rekening mee gehouden. De gerechtjes werden niet gewoon aangepast zoals dit in veel 1-ster restaurants gangbaar is, maar er werden effectief nieuwe originele en leuke gerechtjes voor haar op tafel gezet. Ook de rekening was prettig; 222 euro voor een 5 gangen-menuutje met aangepaste wijnen en een glas goede champagne vooraf. Een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. We zouden dit restaurant aan iedereen aanbevelen en komen zeker terug.

do 06 juni 2019

Jan Noppen

Mijn vrouw en ik zijn al verschillende keren in het Land aan de Overkant beland, en elke keer overtreft dit restaurant onze reeds hoge verwachtingen. Een buitengewoon lekker voorgerecht waar de smaak- en textuurcombinaties met de bonito tonijn alle superlatieven verdient. Ook mijn zwaardvis als hoofgerecht was perfect bereid met een subtiele witte wijn saus. De bediening was zoals gewoonlijk van topkwaliteit. We voelen ons echt thuis in dat prachtig land aan de overkant.

wo 05 juni 2019

I. uit Heverlee

Prima ontvangst,bediening,en natuurlijk superlekker gegeten. 👌

za 11 mei 2019