account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags.

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.

De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.

Luc Roelandt en Olivier Wijns
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit leuven

Erg fijne keuken en attente bediening in aangenaam interieur.

vr 20 mei 2022

K. uit Herent

Gewoon niets op aan te merken. Super lekker, heel vriendelijke bediening.

vr 13 mei 2022

Emmie Schoofs

Prima kwaliteit! Verrassende en heerlijke gerechten! De service is prima. Warm onthaal en vriendelijke bediening. Spontaan, vlot en niet opdringerig. Gewoon zalig.... Ook het interieur is aangenaam: licht, ruimte en comfortabele stoelen.

do 12 mei 2022

S. uit Leuven

Heel lekker gegeten. Gerechten zijn stuk voor stuk smaakbommen, van het hapje vooraf tot aan de snoeperijen bij de koffie. Wijnen waren zoals gewoonlijk top. Bediening is zoals steeds enorm vriendelijk en laat je voelen alsof je hun beste klant bent.

za 30 april 2022