account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags.

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.

De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.

Luc Roelandt en Olivier Wijns
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wim Hernalsteen

Subliem. Finesse pairing food en wijnen.

vr 20 september 2019

T.

Mooie producten, perfect beheerste en geraffineerde keuken. Uitstekende wijnkeuze (perfecte match tussen wat we in ons bord hadden en wat we dronken). Top service. Attent en altijd met een "smile". Geen fake gevoel zoals het kan gebeuren in zulke restaurants. We komen terug!

za 14 september 2019

Emmanuelle Vernimmen

Super geslaagde avond, eten, wijn, sfeer top!

vr 13 september 2019

S. uit Rijmenam

Heerlijk gegeten. Het eten smaakte puur maar soms ook verrassend tegelijk. Kleine mooie , verzorgde en verfijnde porties , waar je na 5 gangen toch wel echt mee gegeten had.

vr 13 september 2019