no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags.

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.

De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.

Patrick Wijns, Luc Roelandt en Wim Dejonghe
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Paul Van Royen

Zalig genoten van super lekker eten , zeer correcte bijpassende wijnen en mooi kader . Ook de bediening was prima ! Kortom ,.... we gaan nog es terug !!

za 02 juni 2018

A. uit Bierbeek

De bediening volgde ons ritme en dat is heel tof als je een menu neemt met aangepaste wijnen. Uw sommelier heeft de perfecte mix tussen kennis en entertainment.

vr 11 mei 2018

B. uit Leuven

Alweer het perfecte kader: op het terras, heel rustige sfeer. Het was onze 20ste huwelijksverjaardag, en ze hebben het romantisch gemaakt met op het einde een speciaal voor ons gebakken taartje. 5-gangen menu was heerlijk, en de bijpassende wijnen nét dat tikkeltje speciaal. Ik hou van de eigenzinnige wijnkeuze!

di 08 mei 2018

Wendy De Keyzer

Zoals elke keer vriendelijk en overheerlijk! Ook bedankt aan het team om voor mijn oma (met diabetes) het menu aan te passen.

do 03 mei 2018