account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags.

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.

De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.

Luc Roelandt en Olivier Wijns
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B. uit Blaasveld

We werden heel goed ontvangen, vriendelijke, aangename en professionele bediening met passie voor hun job, de gerechten waren zéér lekker en verrassend, mooie smaakcombinaties, lekkere wijnen, verzorgd en mooi gebracht. Zeker een aanrader!

za 10 augustus 2019

Dominiek Christiaens

De kwaliteit van de keuken en wijn staat buiten kijf. Maar daarnaast wordt je als klant ook nog verzorgd en verwend. Heerlijk...

do 08 augustus 2019

A. uit Heverlee

Zoals steeds een heerlijke avond met lekker eten, fijne bediening en heerlijke wijnen.

za 27 juli 2019

Marc Van Heck

Fantastisch lekkere menu, verrassende en lekkere wijnen, zeer vriendelijke en attente bediening, zeer aangename setting. Kortom, weer een perfecte belevenis !

vr 26 juli 2019