account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags.

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.

De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.

Patrick Wijns, Luc Roelandt en Wim Dejonghe
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Lubbeek

X

vr 28 september 2018

Christa Geens

We zijn heel hartelijk ontvangen en zijn de hele avond verwend geworden door de lekkere gerechtjes en vriendelijke bediening ... je komt gelukkig buiten !!! Welbedankt .

di 25 september 2018

Jan Noppen

Dit is een buitengewoon excellent gastronomisch talent. Harmonieën van smaken op het bord alsook tussen bord en glas waar vele 3 sterren Michelin restaurants nog niet eens aan gedacht hebben. Bedankt om me telkens weer te verrassen met een nieuw perspectief op smaakgenot.

vr 14 september 2018

Byron Soulopoulos

Ga steeds voor de combinatie met aangepaste wijen. Service is uitmuntend en de kwaliteit van het eten is fantastisch. Bij het binnenkomen geef je je nummerplaat door, zij zorgen er dan verder voor mbt parking ticket.

vr 10 augustus 2018