account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Voorhuys

Het Voorhuys

Een groot terras, riante parasols en weelderige hagen en borders maken het een oergezellige plek.Niets kan u tegenhouden want er heerst hier altijd een gezellige drukte en het leuke is dat iedereen hier welkom is. Het begon in april 2005, met een typisch Frans-Italiaanse keuken.

Tijden en smaken veranderen, maar door de gedrevenheid van onze chef en onze leveranciers, die samen constant waken over kwaliteit en prijs, zijn wij vandaag nog altijd fier op ons gastronomisch assortiment, dat steunt op het aanbod van lokale verse producten.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Franky Callens

Perfect

zo 09 mei 2021

Liliane De Smet

Vriendelijk , heel lekker , dus 👍

zo 09 mei 2021

Thalassa Ibrahim

Ik kan niet anders dan lof geven over de manier dat het personeel van het Voorhuys de maatregelen aanpakt. Altijd met een glimlach en super vriendelijk. Mijn zus was 07/05 jarig en op 09/05 zijn wij gaan ontbijten. Ik had dit op voorhand aangegeven en ze hadden voor haar een verrassingsdessert bordje klaargemaakt! Haar gezicht was echt geld waard. DANK U!

zo 09 mei 2021

Ronan Van Cleempoel

Het eten en de service is nog altijd top👍👍

zo 09 mei 2021