account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Voorhuys

Het Voorhuys

Een groot terras, riante parasols en weelderige hagen en borders maken het een oergezellige plek.Niets kan u tegenhouden want er heerst hier altijd een gezellige drukte en het leuke is dat iedereen hier welkom is. Het begon in april 2005, met een typisch Frans-Italiaanse keuken.

Tijden en smaken veranderen, maar door de gedrevenheid van onze chef en onze leveranciers, die samen constant waken over kwaliteit en prijs, zijn wij vandaag nog altijd fier op ons gastronomisch assortiment, dat steunt op het aanbod van lokale verse producten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

rika casteleyn

1ste x geweest en komen zeker en vast terug. Het eten is subliem en ook één zeer gezellig interieur.

do 17 januari 2019

An Van Soom

Altijd even lekker en verzorgd. Warm onthaal van onze favoriete ober. Daarom komen we ook steeds terug ;-)

vr 11 januari 2019

S.

prima service

zo 06 januari 2019

A.

Extreem vlotte bediening en super oplettende obers desondanks een volle tafelbezetting. We vroegen om alles op 1.5u te laten komen wegens een afspraak later op de avond en hebben zelfs 3 gangen kunnen eten. 1 voor 1 zeer lekker. Er werd ook met gemak en vriendelijkheid ingegaan op kleine persoonlijke aanpassingen op de menu. En een perfecte to-the-point keuze aan zeer lekkere wijnen waarbij je geen verkeerde keuze kan maken. Top! Stevige aanrader!

za 15 december 2018