account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hof van Herzele

Hof van Herzele

Hof van Herzele is opgericht in 2003 en wordt uitgebaat door Laurence Quintelier en Peter Vueghs.

Het restaurant is gevestigd in een historisch pand. Hierover geven wij graag een woordje uitleg.

Het Hof van Herzele stond er reeds als Romaans steen in de 13e eeuw. Het was een herberg van het riddergeslacht van Herzele. Vandaag blijft, behalve de kelder, bovengronds niets meer over. Deze kelder is ook erkend als monument door de provincie. Op het einde van de 16e eeuw werd het huis “Het Roosemarijntken” genoemd en was het gedurende minstens anderhalve eeuw een bruiloftshuis dat wil zeggen een huis waar bruiloften werden gevierd.

In de 18e eeuw werd het huis omgebouwd tot een classicistisch herenhuis. In 1850 woonde er nog steeds een wijnhandelaarster in het gebouw. Tot WO II was het een hotel, hotel Brittania.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ramon Roman

Mooie omgeving … correcte bediening … een bistro waardig.

wo 19 januari 2022

jacques de vos

lekkere lunch met heel veel groenten en met de glimlach aan tafel gebracht en dat in een kader dat ons steeds opnieuw weet te bekoren

do 13 januari 2022

Carlos Spanhove

Top

di 21 december 2021

C.

Altijd lekkere producten, mooie presentatie van de borden , vriendelijk personeel en dit alles op een schitterende locatie . Nog nooit teleurgesteld geweest. Wij komen dan ook iedere keer graag terug.

wo 15 december 2021