account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie de Hofvlietvilla

Brasserie de Hofvlietvilla

Brasserie de Hofvlietvilla in Zwolle; Beleef een stukje ‘historie’ in combinatie met de gastvrijheid van het enthousiaste team en geniet van heerlijke gerechten.
Bij de Hofvlietvilla in Zwolle kun je terecht voor een lunch, diner en gewoon voor een hapje en drankje.

Vanuit de Serre heb je een prachtig uitzicht over de stadsgracht en daarnaast is de Hofvlietvilla ook uiterst geschikt voor een vergadering, feestjes of andere gelegenheden.
Ontdek dit prachtige restaurant in Zwolle en kom snel eens langs!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit

Dingena van Loon

Heel smaakvol door de diversiteit aan smaken; heerlijk & genoten, Personeel vriendelijk, behulpzaam, voorkomend, Speciale complimenten voor Taco 😃 De locatie is een juweeltje in Zwolle en het was een schitterende dag,

vr 13 juli 2018

M.

Een fantastische high-tea gehad! Niks was te gek, op het laatste moment wijzigingen doorgeven, geen probleem. Wat een service en gastvrijheid! Hartelijk dank!

zo 08 juli 2018

Carina Everts-Galle

Prima, we kregen 1 dame blanche voor 2 personen omdat we niet zo'n groot ijsje meer wilden. De kinderijsjes werden afgeraden. En last but not least kregen we deze cadeau toen we erg lang erop moesten wachten. Echte service.

zo 08 juli 2018

C.

Heerlijk (vegetarisch) gegeten op een prachtig terras!

vr 06 juli 2018