account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hotel Messeyne

Hotel Messeyne

Voor het diner kunt u steeds terecht in ons restaurant 'Messeyne'. U kan er tafelen in een elegant décor. Wij serveren er traditionele en moderne Franse gerechten op topniveau. Onze chef Klaas Lauwers werkt heel seizoensgebonden en behaalde 14/20 in de gastronomische gids Gault Millau. Bij prachtig weer buiten kan u tevens op ons terras genieten van uw diner. Restaurant Messeyne sluit wekelijks op zaterdagmiddag en zondag.
Ook dineren met een grote groep is zeker geen probleem, we beschikken over een aparte seminarie ruimte waar u zeker terecht kan met een groep tot 35 personen.
  • Frans/Belgisch
  • Restaurant
  • Terras
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Eelman

Geweldig restaurant met een geweldige staff, een must als je in Kortrijk verblijft

vr 06 maart 2020

Didier Maselis

Zeer lekker gegeten . Top keuken . De bediening is ook Top . Een echte aanrader !

do 05 maart 2020

Jan Vanoverbeke

Kwaliteit van vroeger. Op die manier mogen lunchen is alsof je een kleine tijdreis maakt naar een verborgen Frans kasteeltje. Hier smaken de gerechten nog puur. Hier proef je het ambacht, de zorg en het respect voor een gedegen maaltijd. Ook de bediening is van een old school hoog niveau. Kortom, een verademing in deze tijden van oppervlakkigheid.

vr 28 februari 2020

Freddy Loof

Vriendelijk onthaal, heel lekkere Lunch, perfecte vriendelijke bediening, heerlijk. Kwalitatief! Chapeau voor de Chef! Zoals we dit van Messeyne gewend zijn! Een aanrader!

di 04 februari 2020