account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Fazant

De Fazant

De Fazant ligt midden in het prachtige Ulvenhoutse bos. Een heerlijke plek om uit te rusten met een heerlijk speciaalbiertje of een koffie na een wandel -of fietstocht. We zijn druk bezig de Fazant op de kaart te zetten en daarbij hoort ook een upgrade. Met trots kunnen we mededelen dat de verbouwing volledig afgerond is. De brasserie heeft een nieuwe uitstraling en is uitgebreid. Het buitenrestaurant is al een tijdje klaar en is zo uniek dat je het hele jaar door buiten kunt eten, borrelen en feesten. Het kan volledig overdekt en verwarmd worden, waardoor een feestelijke gelegenheid nooit meer in het water valt. Ook kan het buitenrestaurant gedeeltelijk afgesloten worden, zodat u met uw gasten volop kunt genieten van uw eigen feest.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Breda

Heerlijk geluncht en vriendelijke medewerkers waarbij je je welkom voelt

vr 03 december 2021

S.

We hebben een heerlijke avond gehad

zo 21 november 2021

M.

Een heerlijke salade lunch gegeten, in een fijne omgeving, buiten in de verwarmde overkapping.

za 20 november 2021

Laurien Barbier

Wij gaan er regelmatig eten, omdat je altijd vriendelijk en snel wordt geholpen. Eten is erg goed en lekker. Complimenten voor het personeel. Sjapoo!!!

wo 17 november 2021