account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Huid & Bodyplan

Huid & Bodyplan

Bij Huid & Bodyplan willen we enkel het beste voor onze klanten, daarom analyseren we zorgvuldig jouw persoonlijke situatie. Op basis van deze gegevens maken we een plan op maat met gepersonaliseerde producten en behandelingen.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een huid & lichaam in balans kan je hier rekenen op een professionele & persoonlijke aanpak met blijvend resultaat, respect voor je lichaam, je huid en de natuur.

Kom gerust langs voor vrijblijvend advies, je kan rekenen op een warm onthaal!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

H.

Ik ben 1keergeweest. Ik vond het goed ik ben benieuwd wat de Resultaat. Gaat worden super lief mensen top groetje hilde Verdonck

di 10 juli 2018

Thierry Vannerom

Super! Alles werd in detail uitgelegd.

di 08 mei 2018

N. uit Leest

Goede verzorging, super toffe, lieve mensen.

di 10 april 2018

W. uit Kapelle-op-den-Bos

Heel professionele en vriendelijke begeleiding en ontvangst, met resultaat. Ik heb Rainpharma geprobeerd, en ook zeer goed gevolgd en ben op 4 weken tijd bijna 10kg kwijt waaronder een groot stuk vet. 97 -> 87,5 voor 1m92. De nieuwe levensstijl met gezonder eten en minder alcohol bevalt me ook, geeft me vertrouwen voor de toekomst om dit te behouden. Dankjewel.

do 05 april 2018