no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Huid & Bodyplan

Huid & Bodyplan

Bij Huid & Bodyplan willen we enkel het beste voor onze klanten, daarom analyseren we zorgvuldig jouw persoonlijke situatie. Op basis van deze gegevens maken we een plan op maat met gepersonaliseerde producten en behandelingen.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een huid & lichaam in balans kan je hier rekenen op een professionele & persoonlijke aanpak met blijvend resultaat, respect voor je lichaam, je huid en de natuur.

Kom gerust langs voor vrijblijvend advies, je kan rekenen op een warm onthaal!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

N. uit Leest

Goede verzorging, super toffe, lieve mensen.

di 10 april 2018

W. uit Kapelle-op-den-Bos

Heel professionele en vriendelijke begeleiding en ontvangst, met resultaat. Ik heb Rainpharma geprobeerd, en ook zeer goed gevolgd en ben op 4 weken tijd bijna 10kg kwijt waaronder een groot stuk vet. 97 -> 87,5 voor 1m92. De nieuwe levensstijl met gezonder eten en minder alcohol bevalt me ook, geeft me vertrouwen voor de toekomst om dit te behouden. Dankjewel.

do 05 april 2018

M.

Je wordt er steeds met een glimlach ontvangen; de sfeer is er zeer familiaal en je bent er onmiddellijk op je gemak. De informatie is compleet en ze nemen steeds de nodige tijd om alles duidelijk uit te leggen en op al je vragen te antwoorden.

vr 16 maart 2018

Gisele Jacobs

1ste klas adres wanneer je wat kilo's wil verliezen. Op een professionele manier wordt je door het parcours geleid door een vriendelijke en behulpzame coach. Tip : kijk ook eens naar de leuke kleding die er verkocht wordt.

wo 06 december 2017