accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Hulstkamp

Contact

Social media

HULSTKAMP,
is een authentieke zaak gelegen op de De Keyserlei in hartje Antwerpen vlakbij het Centraal Station. De zaak bestaat sinds 1907 en is sindsdien een vast begrip geworden. Wie hier binnenstapt, ademt meteen de sfeer van weleer in. Het was in deze zaak waar onder andere de dichter Paul Van Ostaijen en de Antwerpse kunstenaarsbohème vertoefden.

De zaak dankt haar naam aan de Hollandse jenever, Hulstkamp, die destijds vaneen zekere populariteit genoot. De familie Hulstkamp runde de Rotterdamse distilleerderij en likeurstokerij "Hulstkamp & Zoon & Molijn" (1775-1979). Doordat het bedrijf destijds verscheidene vestigingen had, verspreid over geheel Europa, raakte de Hulstkamp jenever alsmaar bekender. Later, in 1979, werd het bedrijf overgenomen door Bols.

Op heden wordt Hulstkamp uitgebaat door een ervaren team dat de zaak en haar cliënteel door en door kent. Hulstkamp is namelijk niet alleen een toeristisch trekpleister waar overheerlijke klassieke Belgische en Franse gerechten worden geserveerd, maar ook het stamcafé van vele Antwerpenaren. Bovendien beschikt de zaak over draadloos internet (WIFI) en een aparte zaal waar vergaderingen, recepties of diners voor grote groepen kunnen worden gehouden.

Wie Antwerpen zegt, zegt Hulstkamp!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.5/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 8.1/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Lekker eten, juiste prijs, snelle bediening maar vooral vriendelijke service

zo 26 maart 2023