account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

ichi-E

ichi-E

Restaurant ichi-E, gevestigd in de ArenaPoort aan de bruisende Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Pathé Arena als buren, is een eigentijds en veelzijdig Japans restaurant, waar alles draait om de pure beleving van de Japanse eet- en drinkcultuur, aangezet met een moderne twist.

De naam ichi-E komt van het Japanse Zen gezegde: 'ichi-Go ichi-E', wat letterlijk 'één moment, één ontmoeting' betekent en vrij vertaald uitgelegd kan worden dat men moet genieten van de unieke ontmoetingsmomenten.

ichi-E is een bijzondere en ideale locatie om uw collega's en/of zakenrelaties te ontmoeten voor een zakelijke lunch of voor een ontspannen en gezellige bedrijfsborrel, uw familie en/of vrienden te ontmoeten voor een tot in de puntjes verzorgd 'shared dining' diner of zelfs uw vrienden te ontmoeten voor een feestelijk verjaardagspartijtje. In ieder geval ontmoeten wij u graag bij restaurant ichi-E op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt ichi-E op bepaalde dagen een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om evenementbezoekers nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nancy Moes

Ontzettend lekkere sushi. Prachtige presentatie. Zeer vriendelijk personeel. Kok staat open voor veganistische aanpassingen. Ook de aanpassingen als gevolg van COVID waren keurig geregeld. Echt een aanrader

vr 31 juli 2020

S. uit Almere

Heerlijk en smaakvol eten. De service is zoals altijd super!

zo 26 juli 2020

Jasmin Friedrich

Amazing sushi

wo 22 juli 2020

Tineke Van rijn

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Wat worden de gerechten prachtig opgemaakt. Weer een dikke pluim. Personeel ook weer heel vriendelijk. Dit restaurant verdient veel gasten.

za 18 juli 2020