no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

ichi-E

ichi-E

Restaurant ichi-E, gevestigd in de ArenaPoort aan de bruisende Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Pathé Arena als buren, is een eigentijds en veelzijdig Japans restaurant, waar alles draait om de pure beleving van de Japanse eet- en drinkcultuur, aangezet met een moderne twist.

De naam ichi-E komt van het Japanse Zen gezegde: 'ichi-Go ichi-E', wat letterlijk 'één moment, één ontmoeting' betekent en vrij vertaald uitgelegd kan worden dat men moet genieten van de unieke ontmoetingsmomenten.

ichi-E is een bijzondere en ideale locatie om uw collega's en/of zakenrelaties te ontmoeten voor een zakelijke lunch of voor een ontspannen en gezellige bedrijfsborrel, uw familie en/of vrienden te ontmoeten voor een tot in de puntjes verzorgd 'shared dining' diner of zelfs uw vrienden te ontmoeten voor een feestelijk verjaardagspartijtje. In ieder geval ontmoeten wij u graag bij restaurant ichi-E op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt ichi-E op bepaalde dagen een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om evenementbezoekers nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

F.

Heerlijk gegeten, aanrader voor eens wat anders eten in een prettige sfeer.

do 19 april 2018

A.

heel goed

zo 08 april 2018

Anita van Bentum

Een onverwacht bijzondere avond. Via internet geboekt zonder te weten wat voor restaurant dit is. We hebben heerlijk gegeten met zeer prettig gezelschap. Dank

za 07 april 2018

S.

Super goeie service en dito kwaliteit sushi!

do 29 maart 2018