account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

ichi-E

ichi-E

Restaurant ichi-E, gevestigd in de ArenaPoort aan de bruisende Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Pathé Arena als buren, is een eigentijds en veelzijdig Japans restaurant, waar alles draait om de pure beleving van de Japanse eet- en drinkcultuur, aangezet met een moderne twist.

De naam ichi-E komt van het Japanse Zen gezegde: 'ichi-Go ichi-E', wat letterlijk 'één moment, één ontmoeting' betekent en vrij vertaald uitgelegd kan worden dat men moet genieten van de unieke ontmoetingsmomenten.

ichi-E is een bijzondere en ideale locatie om uw collega's en/of zakenrelaties te ontmoeten voor een zakelijke lunch of voor een ontspannen en gezellige bedrijfsborrel, uw familie en/of vrienden te ontmoeten voor een tot in de puntjes verzorgd 'shared dining' diner of zelfs uw vrienden te ontmoeten voor een feestelijk verjaardagspartijtje. In ieder geval ontmoeten wij u graag bij restaurant ichi-E op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt ichi-E op bepaalde dagen een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om evenementbezoekers nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Ouderkerk a/d Amstel

Wij komen al jaren bij jullie eten. Altijd weer een genot. Ook deze keer weer eten van dezelfde kwaliteit die wij van jullie gewend zijn.

zo 26 januari 2020

Stan De Vries

We hadden een jarige en daar werd echt extra aandacht aan besteed . Verder weer topsushi

zo 19 januari 2020

Rosanna Scioni

Was zo als altijd super, eten is heerlijk en de bediening is altijd super vriendelijk

zo 29 december 2019

E. Pel

2e kerstdag met het gezin heerlijk gegeten, echt een aanrader. kwaliteit, smaak en presentatie is subliem te noemen. ik kom zeker weer terug. Ello Pel.

do 26 december 2019