account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

ichi-E

ichi-E

Restaurant ichi-E, gevestigd in de ArenaPoort aan de bruisende Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Pathé Arena als buren, is een eigentijds en veelzijdig Japans restaurant, waar alles draait om de pure beleving van de Japanse eet- en drinkcultuur, aangezet met een moderne twist.

De naam ichi-E komt van het Japanse Zen gezegde: 'ichi-Go ichi-E', wat letterlijk 'één moment, één ontmoeting' betekent en vrij vertaald uitgelegd kan worden dat men moet genieten van de unieke ontmoetingsmomenten.

ichi-E is een bijzondere en ideale locatie om uw collega's en/of zakenrelaties te ontmoeten voor een zakelijke lunch of voor een ontspannen en gezellige bedrijfsborrel, uw familie en/of vrienden te ontmoeten voor een tot in de puntjes verzorgd 'shared dining' diner of zelfs uw vrienden te ontmoeten voor een feestelijk verjaardagspartijtje. In ieder geval ontmoeten wij u graag bij restaurant ichi-E op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt ichi-E op bepaalde dagen een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om evenementbezoekers nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T. uit Spijkenisse

Hele goede kwaliteit eten, vriendelijk personeel. Eten ziet er heel erg lekker uit en smaakt ook heel erg lekker een aanrader om hier te gaan eten. Alleen was het heel erg druk en daardoor duurde alles ontzettend lang en kwamen we in tijd nood omdat we om 8 uur in het Ziggo Dome moesten zijn voor een concert. Om half 6 waren we in het restaurant en het duurde erg lang voor we eten hadden. Waardoor we het tweede gedeelte eten razend snel moesten opeten. (we lieten ons culinair verrassen door de chef dat was ons menu)

vr 15 maart 2019

A.

Te lang niet geweest. Hier merk je echt het verschil met een All you can eat. Het is duurder, maar ook zooooo veel lekkerder!👍🏼👍🏼👍🏼

vr 15 maart 2019

M. uit Groningen

Wederom heerlijk gegeten, lekkere verse sushi en andere gerechten ook supervers en lekker! Gezellig bedrijvig restaurant met vriendelijk personeel.

di 12 maart 2019

M.

Verrassend lekker gegeten hier voor business lunch. Kom er graag weer terug.

di 12 maart 2019