account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

ichi-E

ichi-E

Restaurant ichi-E, gevestigd in de ArenaPoort aan de bruisende Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Pathé Arena als buren, is een eigentijds en veelzijdig Japans restaurant, waar alles draait om de pure beleving van de Japanse eet- en drinkcultuur, aangezet met een moderne twist.

De naam ichi-E komt van het Japanse Zen gezegde: 'ichi-Go ichi-E', wat letterlijk 'één moment, één ontmoeting' betekent en vrij vertaald uitgelegd kan worden dat men moet genieten van de unieke ontmoetingsmomenten.

ichi-E is een bijzondere en ideale locatie om uw collega's en/of zakenrelaties te ontmoeten voor een zakelijke lunch of voor een ontspannen en gezellige bedrijfsborrel, uw familie en/of vrienden te ontmoeten voor een tot in de puntjes verzorgd 'shared dining' diner of zelfs uw vrienden te ontmoeten voor een feestelijk verjaardagspartijtje. In ieder geval ontmoeten wij u graag bij restaurant ichi-E op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt ichi-E op bepaalde dagen een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om evenementbezoekers nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Leuke en goede bediening. Wij hebben het verrasingsmenu gekozen en dat was super!

vr 18 oktober 2019

L.

De allerlekkerste sushi krijg je bij Iche-E! Altijd vers en mooie, speciale combinaties. Het is het ritje vanuit zuid-Limburg meer dan waard!

zo 13 oktober 2019

G.

Ontzettend lekker gegeten, bijzonder verschil wel met de sushibar beneden met het "snelle"/"korte" menu. Service was ook top. Het was voor een concert dus het was heel druk. De dame die ons hielp dacht heel goed mee om op het juiste moment te bestellen zodat we alles op tijd hadden. Hadden een verrassingsmenu, zeker de speciale sushis waren heerlijk en verrassend!

do 10 oktober 2019

Leo W. Houwen

In aanloop naar The Analogues met vrienden hier (weer) fantastisch lekker en relaxt gegeten. Ook de bediening was heel attent, plezierig en deskundig. Het nieuwe bestelsysteem met een tablet, ik neem aan rechtstreeks verbonden met de keuken, werkte prima en geeft meer rust. Je hoeft om (bij) te bestellen niet meer de aandacht te vragen van een (vaak drukke) serveerster. Behalve als je hulp nodig hebt, dan click je op 'service'. Ook de betaling verloopt met dit systeem snel en soepel. Volgende keer gaan we zeker weer. Leo Houwen

za 05 oktober 2019