account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

ichi-E

ichi-E

Restaurant ichi-E, gevestigd in de ArenaPoort aan de bruisende Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Pathé Arena als buren, is een eigentijds en veelzijdig Japans restaurant, waar alles draait om de pure beleving van de Japanse eet- en drinkcultuur, aangezet met een moderne twist.

De naam ichi-E komt van het Japanse Zen gezegde: 'ichi-Go ichi-E', wat letterlijk 'één moment, één ontmoeting' betekent en vrij vertaald uitgelegd kan worden dat men moet genieten van de unieke ontmoetingsmomenten.

ichi-E is een bijzondere en ideale locatie om uw collega's en/of zakenrelaties te ontmoeten voor een zakelijke lunch of voor een ontspannen en gezellige bedrijfsborrel, uw familie en/of vrienden te ontmoeten voor een tot in de puntjes verzorgd 'shared dining' diner of zelfs uw vrienden te ontmoeten voor een feestelijk verjaardagspartijtje. In ieder geval ontmoeten wij u graag bij restaurant ichi-E op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt ichi-E op bepaalde dagen een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om evenementbezoekers nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Voor mij de lekkerste sushi. Ziet er lekker uit en smaakt top!

ma 18 november 2019

E.

Heerlijk gegeten, leuke bediening. Altijd een goed begin van concert.

za 16 november 2019

L.

Echt voortreffelijk eten. Wij waren een all you can eat gewend. Gekozen voor het menu wat hun samen stelden ipv zelf losse dingen bestellen. Echt verassend goed en lekker. Een hele belevenis! Voor herhaling vatbaar!

vr 08 november 2019

Lynn Van der rest

Wauw super lekker gegeten gisteren voor dat wij naar het concert gingen van Michael Buble! Vanwege de drukte was er de mogelijkheid om een menu samen te laten stellen door het personeel zelf. Dit is echt een aanrader! We hebben sushi's gegeten die we niet kende en als we zelf zouden bestellen hadden we deze waarschijnlijk nooit gekozen. Kortom heb je een concert in de ziggo of wat dan ook ga hier eten!!!

za 02 november 2019