accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

ichi-E

Contact

Restaurant ichi-E, gevestigd in de ArenaPoort aan de bruisende Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Pathé Arena als buren, is een eigentijds en veelzijdig Japans restaurant, waar alles draait om de pure beleving van de Japanse eet- en drinkcultuur, aangezet met een moderne twist.

De naam ichi-E komt van het Japanse Zen gezegde: 'ichi-Go ichi-E', wat letterlijk 'één moment, één ontmoeting' betekent en vrij vertaald uitgelegd kan worden dat men moet genieten van de unieke ontmoetingsmomenten.

ichi-E is een bijzondere en ideale locatie om uw collega's en/of zakenrelaties te ontmoeten voor een zakelijke lunch of voor een ontspannen en gezellige bedrijfsborrel, uw familie en/of vrienden te ontmoeten voor een tot in de puntjes verzorgd 'shared dining' diner of zelfs uw vrienden te ontmoeten voor een feestelijk verjaardagspartijtje. In ieder geval ontmoeten wij u graag bij restaurant ichi-E op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt ichi-E op bepaalde dagen een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om evenementbezoekers nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10Kwaliteit
  • 9.1/10Service
  • 8.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Corina van Dun

Ondanks de drukte van 3 concerten en dus een bomvol restaurant was het personeel snel, efficiënt en uitermate vriendelijk Een verademing in Amsterdam Oja en het eten was fantastisch! ♡

di 06 juni 2023

J.

Altijd super goed! Wat laten samenstellen ivm 1 persoon met glutenallergie en dat hebben ze super opgelost. Altijd vriendelijk personeel en gewoon super lekker eten!

do 01 juni 2023

W. uit Beugen

Fantastisch

za 27 mei 2023

Paulo Cools

Altijd top

do 25 mei 2023