accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

ichi-E

Contact

Restaurant ichi-E, gevestigd in de ArenaPoort aan de bruisende Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en Pathé Arena als buren, is een eigentijds en veelzijdig Japans restaurant, waar alles draait om de pure beleving van de Japanse eet- en drinkcultuur, aangezet met een moderne twist.

De naam ichi-E komt van het Japanse Zen gezegde: 'ichi-Go ichi-E', wat letterlijk 'één moment, één ontmoeting' betekent en vrij vertaald uitgelegd kan worden dat men moet genieten van de unieke ontmoetingsmomenten.

ichi-E is een bijzondere en ideale locatie om uw collega's en/of zakenrelaties te ontmoeten voor een zakelijke lunch of voor een ontspannen en gezellige bedrijfsborrel, uw familie en/of vrienden te ontmoeten voor een tot in de puntjes verzorgd 'shared dining' diner of zelfs uw vrienden te ontmoeten voor een feestelijk verjaardagspartijtje. In ieder geval ontmoeten wij u graag bij restaurant ichi-E op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt ichi-E op bepaalde dagen een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om evenementbezoekers nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.4/10Kwaliteit
  • 8.7/10Service
  • 8.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jeanette Verbeek van Maurik

Bij ichi-E eten is voor mij een echt heerlijke beleving! Het eten is top kwaliteit en de bediening goed en vlot. Mijn favoriete restaurant en ik woon er vlakbij. Een aanrader ❤️

zo 07 augustus 2022

Monique Pols

Wij eten altijd voor Ajax bij Ichi-e. Een echte aanrader. Heerlijk eten en een zeer uitgebreide kaart. Service is altijd uitstekend maar gisteren een dikke 10! Het team ons ontzettend geholpen toen mijn vader een fysiek ongeluk kreeg voor de Arena.. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie hulp en zorg! Tot de volgende keer.

za 30 juli 2022

Bert Van dijk

Top eten op een drukke dag, waar ook de bediening vriendelijk en vrolijk bleef

za 30 juli 2022

Richelle Bussenius

mooie locatie en goede prijs kwaliteit verhouding en super aardige service!

di 26 juli 2022