account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ristorante Il Fiore

Ristorante Il Fiore

Bij Il Fiore gaat de liefde voor de pure keuken boven alles. Il Fiore volgt geen trends, maar biedt authentieke Italiaanse cuisine.

Chef Dino Bagnato is door zijn enorme levenslust en passie voor culinaire excellentie in Maastricht een begrip geworden. Heerlijk romige burrata, verse zee-egel en kaviaar staan vast op het menu.

Hoewel bij Il Fiore het menu slechts een richtlijn is. Dino verrast graag ter plekke met culinaire meesterwerken, afgestemd op de wensen van de gast. Elk bezoek aan Il Fiore is een unieke beleving. Niente è impossible!
  • € 50 - 100
  • Italiaans
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Briers

Zoals steeds was het thuis komen bij Dino en Diana. Een super ontvangst en natuurlijk het overheerlijke eten. Een echte topper in Maastricht.

ma 26 juli 2021

Enrico Marti

Eerlijke authentiek Italiaans eten a.d.h.v. streekproducten uit Puglia.

zo 25 juli 2021

René Kroll

Wij hebben met 2 vrienden op zondag 25 juli uitstekend gedineerd. Een 5 gangen verrassingsmenu met wijnarrangement. . Konden heerlijk buitenzitten. Goede, leuke en spontane bediening, prima kwaliteit van de vaak verassende gerechten. Zeer goede keuze van vaak fantastische wijnen.

zo 25 juli 2021

Hans Tijdink

Wij zijn voor de 4 de keer uit Apeldoorn gekomen, om bij jullie te eten! Het is elke keer weer ‘n feest en genot om te komen proeven. Een henelse erbaring. Tot gauw weer.jul

za 24 juli 2021