account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

[Instituut Tim Torfs] SPA

[Instituut Tim Torfs] SPA

Instituut Tim Torfs SPA zal er naar streven om u de meest ontspannende spa-ervaring aan te bieden vanaf uw aankomst tot aan uw vertrek.
Ons spa-concept onderscheidt zich van andere instituten door de persoonlijke aanpak en de nodige privacy.
Ons logo is een teken om de essentie van onze gedachten te laten zien, een beschermde ruimte in de drukte van het dagelijkse leven, een uitnodiging om te ontspannen, te herstellen en te revitaliseren, twee open handen voor liefdevolle en professionele verzorging.
Onze wens is om iedere behandeling optimale verzorging en plezier te verschaffen. Onze stijl wordt bepaald door zuivere, verfijnde en pure vormen die terug te vinden zijn in de treatments, in het design en in de producten.
In onze [comfort zone] spa(ce) wordt ieder gebaar een welzijnsritueel, ieder detail een unieke bijdrage tot een exclusieve, effectieve en aangename behandeling.
U kunt bij ons terecht voor aparte behandelingen in het schoonheidssalon en voor arrangementen met of zonder gebruik van het privé-kuuroord.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Last minutes

Privé-kuuroord 2h

voor 2 personen

vr 22 maart 2019

09:30

Privé-kuuroord 2h

voor 2 personen

vr 22 maart 2019

17:10

Badlinnen kan je huren

Privé-kuuroord 2h

voor 2 personen

ma 25 maart 2019

17:45

Privé-kuuroord 2h

voor 2 personen

vr 29 maart 2019

17:30

Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

sven frantzen

Prachtige locatie en heerlijk om eventjes te ontspannen en te genieten en eventjes alle dagelijkse stres te vergeten

ma 11 maart 2019

B.

Als ik één enkel kritiek mag geven , lokatie is zeer moeilijk aan gegeven met gps want die stuurde ons telkens verkeerd, heb dan gebeld dat ik wat later zou zijn en vroeg om persoon Hasselt te verwittigen ze kon dat niet omdat ze telefoonnrs niet had van medewerkster , dit vond ik niet kunnen, als receptioniste dien je in bezit te zijn van alle medewerkers , de persoon in Hasselt heeft mij persoonlijk gebeld heb haar het geval uitgelegd zij had daar begrip voor en heeft mij uitstekend ontvangen en behandeld , het is een tip die ik mee wil geven

ma 04 maart 2019

M. uit Maaseik

Het was echt heerlijk zeker voor herhaling vatbaar!😉

za 02 maart 2019

W.

Super vriendelijk onthaal. Zeer tevreden over de behandeling

vr 01 maart 2019