account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'Isola Di Gio

L'Isola Di Gio

Giorgio Pinna afkomstig uit Sardinië, tovert met zijn exclusieve delicatessen zoals Bottarga (italiaanse kaviaar) en diverse truffelprodukten de meeste overheerlijke en originele recepten klaar.
  • Italiaans
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Gent

2de bezoek, 2de keer super!

vr 02 november 2018

Hyundai Denise Bals

Alles perfect zoals altijd!!

wo 30 mei 2018

C. uit Borgerhout

Enkel de muziek was niet onze smaak.

ma 15 januari 2018

Secretaris Vc Kadee Bornem

-reservatie via Resengo was blijkbaar niet opgenomen in agenda, tafel voor 2pers was wel nog beschikbaar -na overhandigen menu en opname van keuze, viel de opvolging van onze tafel weg -op uitzondering van onze aperitief (zonder enige amuses) hebben we bijna één uur moeten wachten op het vervolg van ons diner, was blijkbaar iets misgelopen in het doorgeven, waarvoor meerdere malen excuses werden aangeboden -het voorgerecht was lekker maar niet uitzonderlijk (rundscarpacio) -de hoofdschotel was wel een voltreffer (zwarte tagliatelle met zeevruchten = aanrader!!) -rekening was zeer aanvaardbaar, geen overdreven prijzen Restaurant heeft een Retro-look en op vrijdag is er live piano-muziek. Aangenaam voor de liefhebbers, soms storend als er geen pauzes zijn. Gelegen in rustige buurt, wel probleem voor parking wagen.. toch een 20minuten nodig gehad om wagen kwijt te geraken..

do 02 november 2017