no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Restaurant Brasserie Jeroen Storme

Restaurant Brasserie Jeroen Storme

Restaurant Brasserie Jeroen Storme is een jong dynamisch restaurant. Dankzij onze ervaring in gereputeerde sterrenzaken en als traiteur - banketorganisator voor bedrijven en particulieren, kunnen wij u en uw gasten het allerbeste aanbieden. Van diners in intieme kring tot grootse evenementen en uitgelezen banketten.

Op de eerste plaats zal u verrast worden door onze uitstekende keuken.Verfijnde gastronomie met veel aandacht voor pure smaken gaat gepaard met vernieuwende hedendaagse accenten.

In Restaurant Brasserie Jeroen Storme kan u terecht voor een dagelijkse afwisselende lunch of een diner à la carte. Zowel de brasserie als het restaurant lenen zich perfect voor het ontvangen van grotere gezelschappen tot het organiseren van een bedrijfsevents. Bijkomend beschikken we over een prachtige grote tuin en mooie terrassen.

Ten slotte zorgt een dynamisch, enthousiast en vakbekwaam team ervoor dat uw diner een gegarandeerd succes wordt.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Katrien Heyman

Topbediening met topgerechten. Super toffe uitbaters. Een echte aanrader!

wo 18 april 2018

Chris Bombeke

steeds correct en vriendelijke gastvrouw

di 27 februari 2018

Guido Engelen

vlotte bediening - goede keuken - goede wijnen. Ook een ruime parkeerplaats aanwezig wat in de regio uitzonderlijk is.

ma 12 februari 2018

K.

De chef tijdens ons bezoek reeds van harte gecomplimenteerd met zijn werkelijk verrukkelijke bereiding van reebok. Een altijd hartelijke ontvangst door de gastvrouw doet ons steeds weer uitkijken naar een nieuw bezoek aan dit top restaurant.

do 14 december 2017