account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Brasserie Jeroen Storme

Restaurant Brasserie Jeroen Storme

Restaurant Brasserie Jeroen Storme is een jong dynamisch restaurant. Dankzij onze ervaring in gereputeerde sterrenzaken en als traiteur - banketorganisator voor bedrijven en particulieren, kunnen wij u en uw gasten het allerbeste aanbieden. Van diners in intieme kring tot grootse evenementen en uitgelezen banketten.

Op de eerste plaats zal u verrast worden door onze uitstekende keuken.Verfijnde gastronomie met veel aandacht voor pure smaken gaat gepaard met vernieuwende hedendaagse accenten.

In Restaurant Brasserie Jeroen Storme kan u terecht voor een dagelijkse afwisselende lunch of een diner à la carte. Zowel de brasserie als het restaurant lenen zich perfect voor het ontvangen van grotere gezelschappen tot het organiseren van een bedrijfsevents. Bijkomend beschikken we over een prachtige grote tuin en mooie terrassen.

Ten slotte zorgt een dynamisch, enthousiast en vakbekwaam team ervoor dat uw diner een gegarandeerd succes wordt.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Albert De Lange

Jeroen tovert ons elke keer opnieuw een prachtig schilderijtje op ons bord. De smaken zijn steeds uitmuntend. Proficiat… een echte aanrader voor wie houdt van de verfijnde keuken. Ook de wijntjes / glas zijn top en voor de kenners is er nog een prachtige wijnkaart beschikbaar. Ook het onthaal van de vrouw des huizes is een plezier als je binnen stapt, altijd vrolijk en klaar voor een babbeltje aan tafel. Doe zó verder… wij kijken er al naar uit bij het volgend bezoek. Albert 🐟& Liesje.

di 10 mei 2022

Bart Vervliet

Weeral de perfecte beleving, smaken, bediening! Top!

vr 01 april 2022

N.

Zeer verzorgde en lekkere business lunch, uiterst vriendelijke bediening.

wo 23 maart 2022

G.

Top hop scheuten!

di 15 maart 2022