account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kaffee Damast

Kaffee Damast

Met Kaffee Damast willen we een plek creëren waar iedereen welkom is. Van de jonge dertiger die hier met zijn gezin een koffie komt drinken tot de gepensioneerde die dagelijks langskomt voor zijn aperitief. Van de liefhebber van Kortrijkse streekproducten tot de toerist die het gloednieuwe vlasmuseum Texture komt bezoeken. De rijkdom aan mensen laat ons toe om tal van leuke dingen te doen. Van zondagse brunch tot de drukbevolkte middaglunches, van genieten met vrienden bij een aperitief op het zonnig terras tot een romantisch diner. Van rustig napraten aan de centrale boekentafel tot het organiseren van bruisende jazzsessies. Kaffee Damast staat voor verwennerij. Zowel culinair als met een streepje muziek. Laat je bij ons verleiden tot authenthieke gesprekken genietend van (h)eerlijke gerechten bereid met veel liefde. We verwelkomen je graag in ons historisch pand op Overleie in Kortrijk, met zicht op de Golden River.
  • Moederdag special
  • Terrassen
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kurt Ostyn

Prachtig decor. De piano zorgt voor een extra gezelligheid. Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Eerlijke en gevarieerde keuken.

wo 10 november 2021

David Wemel

Cindy en haar team zorgen dat je je welkom voelt, lekker eet en drinkt voor een correcte prijs. De sfeer en inrichting zijn een plus. Zeker een bezoekje waard voor wie in Kortrijk woont of er passeert. Speciale vermelding voor de vele Kortrijkse producten waarmee wordt gewerkt. Top!

za 30 oktober 2021

H.

Dankjewel voor de fijne avond! Het was gezellig en lekker.

za 09 oktober 2021

E.

Gezellig genieten met lekker eten en heerlijke drankjes én desserten. De service is vriendelijk en legt op 1 avond toch een hele afstand af om alle tafels te bedienen. Bedankt voor de fijne avond :)

za 02 oktober 2021