account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve

Traditioneel of verrassend en vernieuwend? In de zomermaanden wordt het door de volop aanwezige verse seizoensproducten extra genieten van de gerechten die onze Chefs voor u op tafel toveren. Maar niet alleen op culinair gebied zult u versteld staan. Het prachtig uitzicht vanaf het terras of vanuit de serre over het park en de Karpendonkse Plas doen u vergeten dat u eigenlijk midden in de stad zit.

Samen met de spreekwoordelijke gastvrijheid bij de Karpendonkse Hoeve zijn daarom zowel lunch als diner een "totale belevenis" die u niet licht vergeet. Meer dan een miljoen gasten gingen u voor in het 43-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve. U heeft het gevoel thuis te komen.

Het voltallige team van ons restaurant kijkt uit naar uw bezoek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jolanda Hart

Heerlijk gegeten. Mooie gerechten en zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader.

vr 12 oktober 2018

L.

Heerlijk gegeten en top wijnen gedronken in een gemoedelijke sfeer.

do 04 oktober 2018

S.

Gisteravond voor de verjaardag van mijn vriend gegeten bij de Karpendonkse Hoeve en het was echt fantastisch! Personeel is heel vriendelijk en vertelt enthousiast over de verschillende gerechten. De bijpassende wijnen, die ook per half glas te bestellen zijn, waren ook heerlijk en pasten uitstekend bij de gerechten. Daarnaast ook een hele prettige sfeer in het restaurant en mooie aankleding. Wij hebben enorm genoten en zouden zeker terugkomen!

ma 01 oktober 2018

Susanne Derksen

Het was echt een feestje! Heerlijk gegeten en genoten van de schilderijtjes op het bord. We hebben genoten.

vr 28 september 2018