account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve

Traditioneel of verrassend en vernieuwend? In de zomermaanden wordt het door de volop aanwezige verse seizoensproducten extra genieten van de gerechten die onze Chefs voor u op tafel toveren. Maar niet alleen op culinair gebied zult u versteld staan. Het prachtig uitzicht vanaf het terras of vanuit de serre over het park en de Karpendonkse Plas doen u vergeten dat u eigenlijk midden in de stad zit.

Samen met de spreekwoordelijke gastvrijheid bij de Karpendonkse Hoeve zijn daarom zowel lunch als diner een "totale belevenis" die u niet licht vergeet. Meer dan een miljoen gasten gingen u voor in het 43-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve. U heeft het gevoel thuis te komen.

Het voltallige team van ons restaurant kijkt uit naar uw bezoek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

D.p. Brouwer

De kwaliteit van alle diverse en zorgvuldig bereide gerechten was werkelijk uitstekend. Ook de bediening was professioneel en regelmatig kon er een gesprekje en een lach vanaf. Het uitzicht op het park was heerlijk rustgevend, het was een genot om hier te mogen eten.

za 11 augustus 2018

N.

Je wordt als VIP behandeld en het eten is een smaakbelevenis.

wo 01 augustus 2018

Arnold de Back

Dit was ons tweede bezoek aan de Karpendonkse Hoeve en net als de eerste keer hadden we een 7 gangen menu. De hoofdingredienten kwamen goed tot hun recht met verrassende combinaties en structuren daarnaast. We kregen goede uitleg over de gerechten en met name de wijnen, dikke pluim voor het personeel. Deze keer heerlijk buiten kunnen zitten want de ambiance daar is prachtig Hier komen we zeker nog eens terug om weer lekker te genieten.

di 31 juli 2018

Jaap Nuesink

Super gegeten, lekker buiten gezeten. Vriendelijk attent personeel.

vr 27 juli 2018