Resengo - Reserveer bij De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve

Traditioneel of verrassend en vernieuwend? In de zomermaanden wordt het door de volop aanwezige verse seizoensproducten extra genieten van de gerechten die onze Chefs voor u op tafel toveren. Maar niet alleen op culinair gebied zult u versteld staan. Het prachtig uitzicht vanaf het terras of vanuit de serre over het park en de Karpendonkse Plas doen u vergeten dat u eigenlijk midden in de stad zit.

Samen met de spreekwoordelijke gastvrijheid bij de Karpendonkse Hoeve zijn daarom zowel lunch als diner een "totale belevenis" die u niet licht vergeet. Meer dan een miljoen gasten gingen u voor in het 43-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve. U heeft het gevoel thuis te komen.

Het voltallige team van ons restaurant kijkt uit naar uw bezoek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

G.

Heerlijke smaken en mooie presentatie van de bijzondere gerechten. Pluim voor de keukenpersoneel en de chef. Natuurlijk ook complimenten voor alle personeel die je in de watten legt en de super lieve gastvrouw waardoor je je welkom voelt.

Zo 04 maart 2018

Jeremy van Putten

Erg goede bediening. De gerechten zijn erg goed van smaak.

Do 22 februari 2018

C.

Gastvrije ontvangst. Sfeervolle ambiance. Er is rekening gehouden met de vooraf aangegeven allergie. Chapeau. Heerlijke gerechten met zorg bereid en met passie geserveerd. De daarbij aanbevolen wijnen maakten de avond tot een feest!

Vr 09 februari 2018

J. uit Olmen

zeker voor herhaling vatbaar, net zoals die andere keren. een mens zou voor minder vrolijk worden. op naar de volgende.

Do 08 februari 2018