account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve

Traditioneel of verrassend en vernieuwend? In de zomermaanden wordt het door de volop aanwezige verse seizoensproducten extra genieten van de gerechten die onze Chefs voor u op tafel toveren. Maar niet alleen op culinair gebied zult u versteld staan. Het prachtig uitzicht vanaf het terras of vanuit de serre over het park en de Karpendonkse Plas doen u vergeten dat u eigenlijk midden in de stad zit.

Samen met de spreekwoordelijke gastvrijheid bij de Karpendonkse Hoeve zijn daarom zowel lunch als diner een "totale belevenis" die u niet licht vergeet. Meer dan een miljoen gasten gingen u voor in het 43-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve. U heeft het gevoel thuis te komen.

Het voltallige team van ons restaurant kijkt uit naar uw bezoek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Robert Kersjes

Heerlijk weer gegeten. Verrassende gerechten. Aandachtspuntje is misschien het interieur. Dat mag een een make-over krijgen.

za 07 december 2019

B.e. de Jong

Heerlijk gegeten en een gemoedelijke ambiance

za 07 december 2019

M.

Heerlijk gegeten. Verrassende gerechten, die we zelf niet zouden hebben gekozen, maar bijzonder lekker waren. Wij zouden het iedereen aanraden hier een keer te gaan eten.

do 05 december 2019

Roger Bocken

Als altijd klopt alles; ontvangst, sfeer, kwaliteit en presentatie van de gerechten en bijpassende wijnen.

za 23 november 2019