account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve

Traditioneel of verrassend en vernieuwend? In de zomermaanden wordt het door de volop aanwezige verse seizoensproducten extra genieten van de gerechten die onze Chefs voor u op tafel toveren. Maar niet alleen op culinair gebied zult u versteld staan. Het prachtig uitzicht vanaf het terras of vanuit de serre over het park en de Karpendonkse Plas doen u vergeten dat u eigenlijk midden in de stad zit.

Samen met de spreekwoordelijke gastvrijheid bij de Karpendonkse Hoeve zijn daarom zowel lunch als diner een "totale belevenis" die u niet licht vergeet. Meer dan een miljoen gasten gingen u voor in het 43-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve. U heeft het gevoel thuis te komen.

Het voltallige team van ons restaurant kijkt uit naar uw bezoek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Kingma

Ontspannen sfeer, toegewijde plezierige professionele gastheer,

wo 16 september 2020

A. uit Antwerpen

Zeer aangenaam en lekker. Prachtig uitzicht. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

di 15 september 2020

Mattie Smulders

Eten en bediening was uitstekend.

za 29 augustus 2020

Tanja Crebolder

Dank jullie wel, genoten met mama van een heerlijke lunch. Echt een aanrader om in alle rust te genieten in een prettige sfeer met fijne service. Tot snel als ik weer in Eindhoven ben. Groet, Tanja, Jelle's Plak, Terschelling.

za 22 augustus 2020