account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve

Traditioneel of verrassend en vernieuwend? In de zomermaanden wordt het door de volop aanwezige verse seizoensproducten extra genieten van de gerechten die onze Chefs voor u op tafel toveren. Maar niet alleen op culinair gebied zult u versteld staan. Het prachtig uitzicht vanaf het terras of vanuit de serre over het park en de Karpendonkse Plas doen u vergeten dat u eigenlijk midden in de stad zit.

Samen met de spreekwoordelijke gastvrijheid bij de Karpendonkse Hoeve zijn daarom zowel lunch als diner een "totale belevenis" die u niet licht vergeet. Meer dan een miljoen gasten gingen u voor in het 43-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve. U heeft het gevoel thuis te komen.

Het voltallige team van ons restaurant kijkt uit naar uw bezoek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Johan Heenck

Een waanzinnig fijne avond gehad, vol lekkernijen. De gerechten allemaal uitstekend in balans. En buitengewoon vakkundige bediening, die er alles aan doen om er een fijne avond van de maken.

vr 08 maart 2019

Albert Maulany

Volgens verwachting een michelin ster belevenis. Dank voor een heerlijke avond.

vr 08 maart 2019

J.

Lekker eten. Goede bediening. Rustige ontspannen sfeer

do 07 maart 2019

K. uit Lier

Etentje gewonnen op vakantieveilingen Fantastische ervaring.

za 02 maart 2019