account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve

Traditioneel of verrassend en vernieuwend? In de zomermaanden wordt het door de volop aanwezige verse seizoensproducten extra genieten van de gerechten die onze Chefs voor u op tafel toveren. Maar niet alleen op culinair gebied zult u versteld staan. Het prachtig uitzicht vanaf het terras of vanuit de serre over het park en de Karpendonkse Plas doen u vergeten dat u eigenlijk midden in de stad zit.

Samen met de spreekwoordelijke gastvrijheid bij de Karpendonkse Hoeve zijn daarom zowel lunch als diner een "totale belevenis" die u niet licht vergeet. Meer dan een miljoen gasten gingen u voor in het 43-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve. U heeft het gevoel thuis te komen.

Het voltallige team van ons restaurant kijkt uit naar uw bezoek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jef Geuens

Zeer fijne avond. De bediening was zeer vriendelijk en kennen hun vak. Het eten was zeer lekker en dit met een prachtig zicht op de tuin. Wij komen zeker terug. Groeten Tim en Jef

di 07 juli 2020

Richard Zijdemans

Fijne avond gehad met uitstekend eten en mooie, verrassende wijn/spijs combinaties. Vooral de sfeer, zeer ontspannen en gastvrij zonder interessant-doenerij.

vr 03 juli 2020

D. uit Peer

Alweer een TOP service met TOP gerechten. Een heerlijke avond achter de rug.

wo 01 juli 2020

Lisette Beunders

In één woord geweldig , zoals altijd. En de geste van het kaarsje in de bonbon erg attent

wo 01 juli 2020