account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve

Traditioneel of verrassend en vernieuwend? In de zomermaanden wordt het door de volop aanwezige verse seizoensproducten extra genieten van de gerechten die onze Chefs voor u op tafel toveren. Maar niet alleen op culinair gebied zult u versteld staan. Het prachtig uitzicht vanaf het terras of vanuit de serre over het park en de Karpendonkse Plas doen u vergeten dat u eigenlijk midden in de stad zit.

Samen met de spreekwoordelijke gastvrijheid bij de Karpendonkse Hoeve zijn daarom zowel lunch als diner een "totale belevenis" die u niet licht vergeet. Meer dan een miljoen gasten gingen u voor in het 43-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve. U heeft het gevoel thuis te komen.

Het voltallige team van ons restaurant kijkt uit naar uw bezoek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marja Gortmaker-Bijl

We hebben een fantastische avond gehad, ons 40-jarig huwelijksdag is mede door de Karpendonkse Hoeve onvergetelijk geworden!

za 08 december 2018

S. uit Maaseik

Gaan eten met een bon via vakantieveilingen. Super super lekker. Zeer verfijnd en gevarieerd gegeten. Ook wijnkaart is een topper en we werden ontzettend goed behandeld door het personeel...

di 04 december 2018

Ad de Kroon

Mooi samengesteld 7 gangen menu; prachtige gerechten; goede, niet overdreven uitleg; zeer vriendelijke, ontspannen gastheer en gastvrouw. Ook gastvrouw nam de tijd toen we praatje aanknoopten. Kortom heerlijke belevenis. Chapeau.

ma 03 december 2018

Eline Devooght

Hoogstaand en culinair! Kortom fantastisch gegeten! Bediening uitstekend en zeer vriendelijk personeel! Gezellige sfeer! Op alle gebied een dikke 10!!! (en in de marge, ook niet onbelangrijk: toiletten kraaknet!)

za 01 december 2018