account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve

Traditioneel of verrassend en vernieuwend? In de zomermaanden wordt het door de volop aanwezige verse seizoensproducten extra genieten van de gerechten die onze Chefs voor u op tafel toveren. Maar niet alleen op culinair gebied zult u versteld staan. Het prachtig uitzicht vanaf het terras of vanuit de serre over het park en de Karpendonkse Plas doen u vergeten dat u eigenlijk midden in de stad zit.

Samen met de spreekwoordelijke gastvrijheid bij de Karpendonkse Hoeve zijn daarom zowel lunch als diner een "totale belevenis" die u niet licht vergeet. Meer dan een miljoen gasten gingen u voor in het 43-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve. U heeft het gevoel thuis te komen.

Het voltallige team van ons restaurant kijkt uit naar uw bezoek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hans Geybels

Oog en smaakpupil strelende met brabantse gastvrijheid , heerijk genoten

vr 17 mei 2019

Michel Schuster

Lekker etentje,heerlijk bereid en opgediend door uitstekende mensen,kortom Top,

za 11 mei 2019

Johan Beukelaers

Super lekker, geen overdreven veel verschillende smaken, mooi in evenwicht ook met de wijnen. Per ongeluk (door de drukte op dat moment) werd de wijn bij het dessert vergeten. Geen probleem, toch nog een glaasje gekregen, van de zaak.TOP!!

vr 10 mei 2019

Inge Appels

Zeer vriendelijk ontvangen van aankomst tot vertrek. Het eten was subliem. Elk gerechtjes was top en mooi om te zien. Er word rekening gehouden met allergieën.

vr 10 mei 2019