account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’épicerie du Cirque

L’épicerie du Cirque

Restaurant L’épicerie du Cirque verhuisde afgelopen jaar naar de levendige Volkstraat.
Van de alom bekende en reeds goed gesmaakte bistro sfeer naar een Scandinavisch geïnspireerd strak en moderner interieur. De schatkist aan culinaire creativiteit werd behouden.

Jong keukengeweld ‘Dennis Broeckx’ serveert een eigentijdse productkeuken. Een keuken waar seizoensproducten een centrale plaats innemen en met aandacht voor smaken, aroma’s en verfijnde texturen. Behalve de ‘à la carte’ vol finesse kan je ook genieten van de menu’s ‘Les Saveurs du Cirque’ waar chef Dennis zijn bruisende creativiteit etaleert.

Op de wijnkaart staat het terroir centraal met hoofdzakelijk Europese referenties en een selectie van natuurwijnen. Voor het interieur koos men voor elegantie en comfort. Houten luchters, blanke muren en natuurlijke materialen dragen bij tot een losse en gezellige volkse sfeer.

Gastvrouw Ellen Destuyver zorgt samen met een enthousiast team voor de professionele schwung.

Restaurant L’épicerie du Cirque staat voor betaalbare ‘Bistronomie’ & volkse gezelligheid in een hippe buurt.
Een adresje om met stip te noteren! Zo dacht Michelin er ook over en bekroonde deze top no-nonsense resto met een ster !!!!

© Bistronomie
  • Afhalen
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Moederdag special
  • Terrassen
  • Flanders Food Festival
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Antwerpen

Alles tip top zoals altijd! 👌🏻

za 18 september 2021

Judith Buhler

Ongedwongen gastheerschap! De formule van L’épicerie du Cirque is een antwoord op de duurzaamheidsvragen van deze tijd en dat voelt goed! Dit, in combinatie met een onbevangen team jonge professionals en een gepassioneerde chef, maakt van een diner bij l’épicerie een onvergetelijke avond. Dank mannen! Wij komen graag weer terug.

vr 17 september 2021

Hilde Van der Veken

Donderdag 26 augustus 2021 , lunch , een zeer oprechte dank voor de de chef en co met heerlijke gerechten en zeer mooie bordjes , lekker lekker lekker …. Genoten … .het menu was super !!!! TOP ! Chef ! U was geweldig !!!!! smaakvolle wijnen aangepast aan menu , (h) eerlijke informatie over de wijnen , Merci voor de chef en het ganse team om onze lunch zo fantastisch te maken !!! Groeten uit Retie !

do 26 augustus 2021

Ann Walkers

Altijd een beetje feest als je hier komt. Top gerechtjes met lekkere smaken en supere wijntjes 🤩

wo 25 augustus 2021