account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’épicerie du Cirque

L’épicerie du Cirque

Restaurant L’épicerie du Cirque verhuisde afgelopen jaar naar de levendige Volkstraat.
Van de alom bekende en reeds goed gesmaakte bistro sfeer naar een Scandinavisch geïnspireerd strak en moderner interieur. De schatkist aan culinaire creativiteit werd behouden.

Jong keukengeweld ‘Dennis Broeckx’ serveert een eigentijdse productkeuken. Een keuken waar seizoensproducten een centrale plaats innemen en met aandacht voor smaken, aroma’s en verfijnde texturen. Behalve de ‘à la carte’ vol finesse kan je ook genieten van de menu’s ‘Les Saveurs du Cirque’ waar chef Dennis zijn bruisende creativiteit etaleert.

Op de wijnkaart staat het terroir centraal met hoofdzakelijk Europese referenties en een selectie van natuurwijnen. Voor het interieur koos men voor elegantie en comfort. Houten luchters, blanke muren en natuurlijke materialen dragen bij tot een losse en gezellige volkse sfeer.

Gastvrouw Ellen Destuyver zorgt samen met een enthousiast team voor de professionele schwung.

Restaurant L’épicerie du Cirque staat voor betaalbare ‘Bistronomie’ & volkse gezelligheid in een hippe buurt.
Een adresje om met stip te noteren! Zo dacht Michelin er ook over en bekroonde deze top no-nonsense resto met een ster !!!!

© Bistronomie
  • Afhalen
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Duvel steunt de horeca cadeaubonactie
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E. uit Borgerhout

Zoals steeds altijd dik in orde! We komen terug van zodra het weer mag..

za 17 oktober 2020

Xavier Segers

L’épicerie du Cirque stond al langer op mijn verlanglijst en heeft mijn verwachtingen overtroffen! Echt een aanrader voor een culinaire ervaring in een unieke setting.

wo 14 oktober 2020

Olivier Percy

Top van begin tot einde. Neem zeker de varkens wangen die zijn écht de moeite. mijn vrouw heeft een heleboel intoleranties en is ook nog eens zwanger en hier werd perfect rekening mee gehouden.

za 10 oktober 2020

J.

We hadden een fijne viering van mijn verjaardag met een gezellige setting, lekker eten, goede wijn en een super bediening.

wo 30 september 2020