account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’épicerie du Cirque

L’épicerie du Cirque

Restaurant L’épicerie du Cirque verhuisde afgelopen jaar naar de levendige Volkstraat.
Van de alom bekende en reeds goed gesmaakte bistro sfeer naar een Scandinavisch geïnspireerd strak en moderner interieur. De schatkist aan culinaire creativiteit werd behouden.

Jong keukengeweld ‘Dennis Broeckx’ serveert een eigentijdse productkeuken. Een keuken waar seizoensproducten een centrale plaats innemen en met aandacht voor smaken, aroma’s en verfijnde texturen. Behalve de ‘à la carte’ vol finesse kan je ook genieten van de menu’s ‘Les Saveurs du Cirque’ waar chef Dennis zijn bruisende creativiteit etaleert.

Op de wijnkaart staat het terroir centraal met hoofdzakelijk Europese referenties en een selectie van natuurwijnen. Voor het interieur koos men voor elegantie en comfort. Houten luchters, blanke muren en natuurlijke materialen dragen bij tot een losse en gezellige volkse sfeer.

Gastvrouw Ellen Destuyver zorgt samen met een enthousiast team voor de professionele schwung.

Restaurant L’épicerie du Cirque staat voor betaalbare ‘Bistronomie’ & volkse gezelligheid in een hippe buurt.
Een adresje om met stip te noteren! Zo dacht Michelin er ook over en bekroonde deze top no-nonsense resto met een ster !!!!

© Bistronomie
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marc De Block

Alweer een topbeleving.

zo 10 februari 2019

J. uit Merksem - Antwerpen

Zeer vriendelijke bediening. Meertalig. Uitstekende uitgebreide wijnkaart. Zeer verfijnde keuken. Mooie, originele presentatie.

wo 30 januari 2019

K.

Wij hebben ontzettend genoten van de fijne en waanzinnig lekkere kunstwerkjes. Aandachtige en kundige bediening in een open ruimte met zicht op de koks. Helemaal goed!

vr 11 januari 2019

Kristien De Belder

Wat een hemelse ervaring! Met het menu klein ideeke lieten we ons verrassen door de chef! En geloof me het was een echte aangename verrassing! Ook met de zwangerschap werd rekening gehouden en het was volop genieten! De aangepaste wijnen en sapjes werden keurig gepresenteerd door de maitre en heeft alles compleet gemaakt. Wij komen zeker terug!!!

za 05 januari 2019