account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’épicerie du Cirque

L’épicerie du Cirque

Restaurant L’épicerie du Cirque verhuisde afgelopen jaar naar de levendige Volkstraat.
Van de alom bekende en reeds goed gesmaakte bistro sfeer naar een Scandinavisch geïnspireerd strak en moderner interieur. De schatkist aan culinaire creativiteit werd behouden.

Jong keukengeweld ‘Dennis Broeckx’ serveert een eigentijdse productkeuken. Een keuken waar seizoensproducten een centrale plaats innemen en met aandacht voor smaken, aroma’s en verfijnde texturen. Behalve de ‘à la carte’ vol finesse kan je ook genieten van de menu’s ‘Les Saveurs du Cirque’ waar chef Dennis zijn bruisende creativiteit etaleert.

Op de wijnkaart staat het terroir centraal met hoofdzakelijk Europese referenties en een selectie van natuurwijnen. Voor het interieur koos men voor elegantie en comfort. Houten luchters, blanke muren en natuurlijke materialen dragen bij tot een losse en gezellige volkse sfeer.

Gastvrouw Ellen Destuyver zorgt samen met een enthousiast team voor de professionele schwung.

Restaurant L’épicerie du Cirque staat voor betaalbare ‘Bistronomie’ & volkse gezelligheid in een hippe buurt.
Een adresje om met stip te noteren! Zo dacht Michelin er ook over en bekroonde deze top no-nonsense resto met een ster !!!!

© Bistronomie
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Tremelo

Dennis verbaast ons reeds 14 jaar; hij blijft gedreven en creatief zoals de eerste dag. De duif is mijn nieuwe favoriet, nog beter dan de kalfszwezeriken. Ook het wijnaanbod is subliem: we ontdekten een ongelooflijk smaakvolle Griekse wijn Dalamara, Naoussa.

zo 14 april 2019

Oliva Pipelers

Zeer correct, zeer vriendelijk en heerlijk eten!!

za 13 april 2019

N. uit Oostende

Een top adres! Gepassioneerde chef in de keuken en dat zie aan de borden!

za 13 april 2019

A. uit Mortsel

Heel lekker gegeten in een aangenaam kader met speciale attentie van de chef voor onze jarige. Het 4-gangen menu stel je zelf samen van de kaart, lekkere aangepaste wijnen, zeer vriendelijke service.

vr 12 april 2019