account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’épicerie du Cirque

L’épicerie du Cirque

Restaurant L’épicerie du Cirque verhuisde afgelopen jaar naar de levendige Volkstraat.
Van de alom bekende en reeds goed gesmaakte bistro sfeer naar een Scandinavisch geïnspireerd strak en moderner interieur. De schatkist aan culinaire creativiteit werd behouden.

Jong keukengeweld ‘Dennis Broeckx’ serveert een eigentijdse productkeuken. Een keuken waar seizoensproducten een centrale plaats innemen en met aandacht voor smaken, aroma’s en verfijnde texturen. Behalve de ‘à la carte’ vol finesse kan je ook genieten van de menu’s ‘Les Saveurs du Cirque’ waar chef Dennis zijn bruisende creativiteit etaleert.

Op de wijnkaart staat het terroir centraal met hoofdzakelijk Europese referenties en een selectie van natuurwijnen. Voor het interieur koos men voor elegantie en comfort. Houten luchters, blanke muren en natuurlijke materialen dragen bij tot een losse en gezellige volkse sfeer.

Gastvrouw Ellen Destuyver zorgt samen met een enthousiast team voor de professionele schwung.

Restaurant L’épicerie du Cirque staat voor betaalbare ‘Bistronomie’ & volkse gezelligheid in een hippe buurt.
Een adresje om met stip te noteren! Zo dacht Michelin er ook over en bekroonde deze top no-nonsense resto met een ster !!!!

© Bistronomie
  • Afhalen
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Duvel steunt de horeca cadeaubonactie
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Heidi Favril

Het viergangenmenu heeft ons aangenaam verrast : originele combinaties prikkelden onze smaakpapillen, het was fantastisch! De wijn die ons aangeraden werd smaakte voortreffelijk... Bovendien een zeer vriendelijke bediening! Wij komen zeker terug!!

do 18 juni 2020

D. uit Wilrijk

Fantastisch!! Het eten was top, van begin tot eind... De bediening was super vriendelijk en attent. Een echte aanrader als je je nog eens goed wil laten verwennen op restaurant.

do 11 juni 2020

Rudi Petit-Jean

Het was wat wennen in de Corona tijd, maar ze doen het uitstekend.

do 11 juni 2020

S.

Super nice service, super professions, really Dinner, Perfect Cocktail it is worth it!! Thank you for this great evening in Antwerpen!! Sophie&Jonas

za 07 maart 2020