account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’épicerie du Cirque

L’épicerie du Cirque

Restaurant L’épicerie du Cirque verhuisde afgelopen jaar naar de levendige Volkstraat.
Van de alom bekende en reeds goed gesmaakte bistro sfeer naar een Scandinavisch geïnspireerd strak en moderner interieur. De schatkist aan culinaire creativiteit werd behouden.

Jong keukengeweld ‘Dennis Broeckx’ serveert een eigentijdse productkeuken. Een keuken waar seizoensproducten een centrale plaats innemen en met aandacht voor smaken, aroma’s en verfijnde texturen. Behalve de ‘à la carte’ vol finesse kan je ook genieten van de menu’s ‘Les Saveurs du Cirque’ waar chef Dennis zijn bruisende creativiteit etaleert.

Op de wijnkaart staat het terroir centraal met hoofdzakelijk Europese referenties en een selectie van natuurwijnen. Voor het interieur koos men voor elegantie en comfort. Houten luchters, blanke muren en natuurlijke materialen dragen bij tot een losse en gezellige volkse sfeer.

Gastvrouw Ellen Destuyver zorgt samen met een enthousiast team voor de professionele schwung.

Restaurant L’épicerie du Cirque staat voor betaalbare ‘Bistronomie’ & volkse gezelligheid in een hippe buurt.
Een adresje om met stip te noteren! Zo dacht Michelin er ook over en bekroonde deze top no-nonsense resto met een ster !!!!

© Bistronomie
  • Afhalen
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
  • Flanders Food Festival
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Apers

Super lekker eten, heel verfijnd, met de juiste wijnen erbij op de meest vriendelijke manier geserveerd! My favorite 🙌🏼👍🏽👌🏼👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

wo 22 juni 2022

David van der Sman

Fantastisch gegeten. Elk gerecht was een schot in de roos met een perfecte afstemming van smaken. De bijhorende wijnen waren een schot in de roos.

za 18 juni 2022

SOFIE KETELS

Heerlijk! Fijne keuken, top bediening en dit allemaal in een vintage kader in het centrum van Antwerpen. Zeker een aanrader.

wo 15 juni 2022

M. uit Borgerhout

Het was een ontspannen avond, ik heb ontzettend genoten van het eten maar de sfeer is ook heel fijn.

vr 10 juni 2022