account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’épicerie du Cirque

L’épicerie du Cirque

Restaurant L’épicerie du Cirque verhuisde afgelopen jaar naar de levendige Volkstraat.
Van de alom bekende en reeds goed gesmaakte bistro sfeer naar een Scandinavisch geïnspireerd strak en moderner interieur. De schatkist aan culinaire creativiteit werd behouden.

Jong keukengeweld ‘Dennis Broeckx’ serveert een eigentijdse productkeuken. Een keuken waar seizoensproducten een centrale plaats innemen en met aandacht voor smaken, aroma’s en verfijnde texturen. Behalve de ‘à la carte’ vol finesse kan je ook genieten van de menu’s ‘Les Saveurs du Cirque’ waar chef Dennis zijn bruisende creativiteit etaleert.

Op de wijnkaart staat het terroir centraal met hoofdzakelijk Europese referenties en een selectie van natuurwijnen. Voor het interieur koos men voor elegantie en comfort. Houten luchters, blanke muren en natuurlijke materialen dragen bij tot een losse en gezellige volkse sfeer.

Gastvrouw Ellen Destuyver zorgt samen met een enthousiast team voor de professionele schwung.

Restaurant L’épicerie du Cirque staat voor betaalbare ‘Bistronomie’ & volkse gezelligheid in een hippe buurt.
Een adresje om met stip te noteren! Zo dacht Michelin er ook over en bekroonde deze top no-nonsense resto met een ster !!!!

© Bistronomie
  • Afhalen
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Duvel steunt de horeca cadeaubonactie
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Berchem

Fantastisch lekker eten en alles klopte.

vr 18 september 2020

J. uit Leuven

We werden verbaasd door elk gerecht met zijn verschillende ingrediënten en toetsen. De smaken kwamen op een verrassende manier tot hun recht. Ook elke aangepaste wijn werd uitvoerig uitgelegd en paste perfect bij het gerecht. Daarnaast werden we ook verrast door aangepaste sappen (optie voor zwangere vrouwen) die keer op keer verraste. Verbazend hoeveel smaken men kan mengen tot het ideale sapje dat bovendien niet zwaar op de maag ligt. Uniek! Wij zeggen het alvast door!

vr 18 september 2020

Katrien van wauwe

Top zaak, heerlijk gegeten, professionele bediening, kortom uitstekend.

za 29 augustus 2020

Annick Frégard

Steeds perfect

vr 21 augustus 2020