account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’épicerie du Cirque

L’épicerie du Cirque

Restaurant L’épicerie du Cirque verhuisde afgelopen jaar naar de levendige Volkstraat.
Van de alom bekende en reeds goed gesmaakte bistro sfeer naar een Scandinavisch geïnspireerd strak en moderner interieur. De schatkist aan culinaire creativiteit werd behouden.

Jong keukengeweld ‘Dennis Broeckx’ serveert een eigentijdse productkeuken. Een keuken waar seizoensproducten een centrale plaats innemen en met aandacht voor smaken, aroma’s en verfijnde texturen. Behalve de ‘à la carte’ vol finesse kan je ook genieten van de menu’s ‘Les Saveurs du Cirque’ waar chef Dennis zijn bruisende creativiteit etaleert.

Op de wijnkaart staat het terroir centraal met hoofdzakelijk Europese referenties en een selectie van natuurwijnen. Voor het interieur koos men voor elegantie en comfort. Houten luchters, blanke muren en natuurlijke materialen dragen bij tot een losse en gezellige volkse sfeer.

Gastvrouw Ellen Destuyver zorgt samen met een enthousiast team voor de professionele schwung.

Restaurant L’épicerie du Cirque staat voor betaalbare ‘Bistronomie’ & volkse gezelligheid in een hippe buurt.
Een adresje om met stip te noteren! Zo dacht Michelin er ook over en bekroonde deze top no-nonsense resto met een ster !!!!

© Bistronomie
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anja Matthys

Prachtige, originele smaakcombinaties. De eend en de canneloni van kalf zullen mij nog een tijdje bijblijven (én de wijn!). Bediening is attent en vriendelijk met een mooie naturel. Karaktervolle inrichting, heel cosy en tegelijk heel strak. We komen zeker terug voor het volledige menu, echt een ontdekking dit.

za 28 september 2019

T. uit Antwerpen

Heel lekker gegeten, pure ingredienten op originele manier gebracht. Heerlijk chocolade dessert en leuke (en discrete) verrassing voor mn verjaardag 2 dagen later. Klein detail maar toch altijd heel leuk als daar op gelet wordt zonder er zelf iets van te zeggen. Menu prijs is heel interessant, 15 euro extra voor het vlees is dan relatief veel maar was wel super! Leuke bediening, lekker wijntje werd voorgesteld uit de lange wijnlijst. Gratis apero door langere wachttijd werd ook geapprecieerd.

za 21 september 2019

Katrien Van Wauwe

Heerlijk gegeten. Bediening was ook top. Gepassioneerd personeel, proficiat. Wij komen terug!

za 31 augustus 2019

C. uit Leuven

Een smaakvol ingerichte zaak waar de prijs/kwaliteit helemaal juist zit. De uitgebreide wijnselectie viel ook erg in de smaak!

vr 30 augustus 2019