account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Cantine

La Cantine

La Cantine is een gezellig lunchrestaurant waar Lieve Byttebier, bekend van haar kookboek “De Tafel van Tien” en haar foodblog (www.ruedesurene.com) de scepter zwaait. Haar dochter Sofie staat in voor het onthaal. La Cantine maakt deel uit van de ‘urban store’ van de familie Byttebier. Chapter 4, het winkelgedeelte rond kookartikelen, tafel en decoratie huist in de andere helft van het mooi historisch pand.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

sandra geys

Heel gezellig zitten , leuke relaxte sfeer...je ziet dat iedereen het met plezier doet. Partner de steak die super was, ik zelf risotto met worstjes , mooi gepresenteerd en heerlijk.Drankjes ( lokaal bier, prosecco en huiswijn) ook top. Jammer genoeg voor ons ver uit de buurt ( Limburg) anders met plezier vaste stek

za 23 maart 2019

C. uit Kortrijk

Het was weer eens super hoor!!! Wij blijven fan...

vr 22 maart 2019

Sylvianne Vandenbussche

Op het onverwachts gaan eten en telkens ik in Kortrijk ben gaan we er eten. Een echte aanrader met super kwaliteit van produkten en zeer vriendelijk bediening.

wo 20 maart 2019

H. uit Antwerpen

Een aanrader in Kortrijk, lekker eten en een mooie grote portie, men proeft dat er met topkwaliteit en verse ingrediënten gewerkt wordt. Vriendelijke bediening en gezellige zitplaatsen . Ik kom terug.

do 14 maart 2019