account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ristorante Labotte

Ristorante Labotte

Chefkok Vincenzo Giacomazza ging in 1978 samen met zijn echtgenote op huwelijksreis naar Waterschei waar ze logeerden bij familie. Ze gingen echter nooit terug naar hun thuisland… Na een tijdelijke job als lasser bij Ford opende Vincenzo een eigen restaurant. La Botte verwierf snel naam en faam en werd zo een begrip in Limburg en omstreken.
Intussen staan ook zijn twee zonen in de zaak: Giuseppe leidt samen met zijn vader de keuken in goede banen, terwijl Gaspare verantwoordelijk is voor de bakkerij en de wijn.
Recent werd het restaurant volledig heringericht door de bekende architect Victor Simoni. Vandaag wordt u er hartelijk ontvangen in een strak en sfeervol interieur waar u zich meteen thuis voelt. De uitmuntende gevarieerde kaart valt vast ook bij u meteen in de smaak. Daarnaast presenteren Vincenzo, Giuseppe en hun souschefs u ook wekelijks nieuwe suggesties.
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

B.

Super zaak super bediening en eten altijd even lekker

ma 13 augustus 2018

W. uit Beigem

Alweer een fantastische ervaring! Het hele team heeft oog voor alle gasten. Wij hadden iemand in ons gezelschap met een citrus-allergie, deze persoon kreeg telkens een aangepast gerecht of sausje zonder citrus. Het eten was subliem! Alhoewel het bijzonder druk was, werd elke gast persoonlijk door Peppe verwelkomd of bediend van aperitief. Wij komen zeker nog terug!

za 11 augustus 2018

Ronald Bekaert

Zeker een aanrader, verzorgd zeer vriendelijk , Pépé komt aan iedere tafel , om te vragen als alles in orde is, Gaspare een uitstekend sommelier die weet waar over hij spreekt , 👍

vr 10 augustus 2018

S. uit Opwijk

In ristorante Labotte was het heel gezellig! We werden zoals het personeel het zei: goed gesoigneerd!

do 09 augustus 2018