account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ristorante Labotte

Ristorante Labotte

Chefkok Vincenzo Giacomazza ging in 1978 samen met zijn echtgenote op huwelijksreis naar Waterschei waar ze logeerden bij familie. Ze gingen echter nooit terug naar hun thuisland… Na een tijdelijke job als lasser bij Ford opende Vincenzo een eigen restaurant. La Botte verwierf snel naam en faam en werd zo een begrip in Limburg en omstreken.
Intussen staan ook zijn twee zonen in de zaak: Giuseppe leidt samen met zijn vader de keuken in goede banen, terwijl Gaspare verantwoordelijk is voor de bakkerij en de wijn.
Recent werd het restaurant volledig heringericht door de bekende architect Victor Simoni. Vandaag wordt u er hartelijk ontvangen in een strak en sfeervol interieur waar u zich meteen thuis voelt. De uitmuntende gevarieerde kaart valt vast ook bij u meteen in de smaak. Daarnaast presenteren Vincenzo, Giuseppe en hun souschefs u ook wekelijks nieuwe suggesties.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Hasselt

Heerlijke gerechten , super vriendelijke bediening, top!

zo 20 januari 2019

A. uit Tienen

Bedankt voor de meer dan geslaagde avond ! Het was perfect ! Het eten 10 bediening meer dan 10 waardig ! Wij komen heel snel terug en gaan weer zo geniet zoals we gisteren hebben gedaan ! Bedankt aan het heel team van La botte !!! En de leuk extra verrassing voor de verjaardag van mijn man ! Jullie zijn top !!

za 19 januari 2019

Hilde Thys

Heerlijk eten en zalige wijnen. Echte Italiaanse gastvrijheid. Gemoedelijke sfeer. TOP bediening. Dit voelt elke keer weer een beetje als thuiskomen.

za 19 januari 2019

Els Philipsen

We voelden ons onmiddellijk thuis! nog nooit zo lekker gegeten. Wijn zeer rijkelijk bijgevuld. Het was super!!!

za 19 januari 2019