account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ristorante Labotte

Ristorante Labotte

Chefkok Vincenzo Giacomazza ging in 1978 samen met zijn echtgenote op huwelijksreis naar Waterschei waar ze logeerden bij familie. Ze gingen echter nooit terug naar hun thuisland… Na een tijdelijke job als lasser bij Ford opende Vincenzo een eigen restaurant. La Botte verwierf snel naam en faam en werd zo een begrip in Limburg en omstreken.
Intussen staan ook zijn twee zonen in de zaak: Giuseppe leidt samen met zijn vader de keuken in goede banen, terwijl Gaspare verantwoordelijk is voor de bakkerij en de wijn.
Recent werd het restaurant volledig heringericht door de bekende architect Victor Simoni. Vandaag wordt u er hartelijk ontvangen in een strak en sfeervol interieur waar u zich meteen thuis voelt. De uitmuntende gevarieerde kaart valt vast ook bij u meteen in de smaak. Daarnaast presenteren Vincenzo, Giuseppe en hun souschefs u ook wekelijks nieuwe suggesties.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Isabelle Messiaen

Fantastisch restaurant , leuke sfeer , warm onthaal door peppe ,en het eten is zeer lekker !

zo 10 november 2019

Hilde De wael

Zoals altijd gewoon super

zo 10 november 2019

Marianne Sierens

We beleefden een fijne avond onder famillie .De ontvangst is zeer hartelijk en het eten super lekker met verfijnde smaken . We namen de aangepaste wijnen bij het degustatiemenu en we vonden ze verrassend en heerlijk !Een echte aanrader

za 09 november 2019

D. uit Roeselare

Het was een fantastische ervaring. Het eten as super lekker.

za 09 november 2019