accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Ristorante Labotte

Contact

Chefkok Vincenzo Giacomazza ging in 1978 samen met zijn echtgenote op huwelijksreis naar Waterschei waar ze logeerden bij familie. Ze gingen echter nooit terug naar hun thuisland… Na een tijdelijke job als lasser bij Ford opende Vincenzo een eigen restaurant. La Botte verwierf snel naam en faam en werd zo een begrip in Limburg en omstreken.
Intussen staan ook zijn twee zonen in de zaak: Giuseppe leidt samen met zijn vader de keuken in goede banen, terwijl Gaspare verantwoordelijk is voor de bakkerij en de wijn.
Recent werd het restaurant volledig heringericht door de bekende architect Victor Simoni. Vandaag wordt u er hartelijk ontvangen in een strak en sfeervol interieur waar u zich meteen thuis voelt. De uitmuntende gevarieerde kaart valt vast ook bij u meteen in de smaak. Daarnaast presenteren Vincenzo, Giuseppe en hun souschefs u ook wekelijks nieuwe suggesties.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10Kwaliteit
  • 9.8/10Service
  • 9.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Molenstede

Buitengewoon lekker met voortreffelijke wijnen in een zeer aangename sfeer waar de klant centraal staat .Top !

vr 24 maart 2023

Alda Peeters Nijssen

Proficiat aan het hele team, vlotte bediening uitstekende keuken Verhouding prijs/kwaliteit zeer goed een aanrader aan vrienden en familie

do 23 maart 2023

Guy Vermant

Gewoon top!

za 18 maart 2023

N.

Wij werden van het begin tot het einde als juweeltjes behandeld. De bediening was subliem. Het eten wat superieur. Wij kijken al uit naar de volgende keer.

za 18 maart 2023