account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ristorante Labotte

Ristorante Labotte

Chefkok Vincenzo Giacomazza ging in 1978 samen met zijn echtgenote op huwelijksreis naar Waterschei waar ze logeerden bij familie. Ze gingen echter nooit terug naar hun thuisland… Na een tijdelijke job als lasser bij Ford opende Vincenzo een eigen restaurant. La Botte verwierf snel naam en faam en werd zo een begrip in Limburg en omstreken.
Intussen staan ook zijn twee zonen in de zaak: Giuseppe leidt samen met zijn vader de keuken in goede banen, terwijl Gaspare verantwoordelijk is voor de bakkerij en de wijn.
Recent werd het restaurant volledig heringericht door de bekende architect Victor Simoni. Vandaag wordt u er hartelijk ontvangen in een strak en sfeervol interieur waar u zich meteen thuis voelt. De uitmuntende gevarieerde kaart valt vast ook bij u meteen in de smaak. Daarnaast presenteren Vincenzo, Giuseppe en hun souschefs u ook wekelijks nieuwe suggesties.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Volcke

Super lekker gegeten. Super ontvangst van de chef zelf. Zoals het hoort ... aanrader

ma 16 september 2019

E. uit Wielsbeke

Alles was van begin tot einde in orde, ook leuk dat de chef meermaals aan tafel komt.

zo 15 september 2019

M.

Kwaliteit - service - vriendelijkheid - Alles top .een belevenis op zich om hier te eten .

do 12 september 2019

Wilfried Costermans

Het eten was zeer lekker, veel afwisseling en mooi opgediend. Het personeel was héél vriendelijk. De verschillende dranken waren zeer goed en passend bij de maaltijden. Voor herhaling vatbaar, tot de volgende keer.

vr 06 september 2019