account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ristorante Labotte

Ristorante Labotte

Chefkok Vincenzo Giacomazza ging in 1978 samen met zijn echtgenote op huwelijksreis naar Waterschei waar ze logeerden bij familie. Ze gingen echter nooit terug naar hun thuisland… Na een tijdelijke job als lasser bij Ford opende Vincenzo een eigen restaurant. La Botte verwierf snel naam en faam en werd zo een begrip in Limburg en omstreken.
Intussen staan ook zijn twee zonen in de zaak: Giuseppe leidt samen met zijn vader de keuken in goede banen, terwijl Gaspare verantwoordelijk is voor de bakkerij en de wijn.
Recent werd het restaurant volledig heringericht door de bekende architect Victor Simoni. Vandaag wordt u er hartelijk ontvangen in een strak en sfeervol interieur waar u zich meteen thuis voelt. De uitmuntende gevarieerde kaart valt vast ook bij u meteen in de smaak. Daarnaast presenteren Vincenzo, Giuseppe en hun souschefs u ook wekelijks nieuwe suggesties.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Aarschot

vandaag had ik gereserveerd, maar aangezien alles moest sluiten ging het jammergenoeg niet door. Het ging zowiezo top zijn!

za 14 maart 2020

D. uit 3550 Heusden Zolder

Zeker een aanrader, topchef pepe is een topper.

do 12 maart 2020

Lenny Gerits

Normaal geef ik geen 10, maar dit was van begin tot einde los erop! Fantastisch 👌

ma 09 maart 2020

Daniël Lievens

Top!!! Gastvrijheid, vriendelijkheid en service dragen ze hier hoog in het vaandel. Alles wordt er aan gedaan opdat men zich heel welkom zou voelen. En het eten is gewoon subliem. Grote klasse gecombineerd met de gezellige sfeer maakt dit alles een belevenis om niet te vergeten. Wij komen zeker terug...

zo 08 maart 2020