no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Ristorante Labotte

Ristorante Labotte

Chefkok Vincenzo Giacomazza ging in 1978 samen met zijn echtgenote op huwelijksreis naar Waterschei waar ze logeerden bij familie. Ze gingen echter nooit terug naar hun thuisland… Na een tijdelijke job als lasser bij Ford opende Vincenzo een eigen restaurant. La Botte verwierf snel naam en faam en werd zo een begrip in Limburg en omstreken.
Intussen staan ook zijn twee zonen in de zaak: Giuseppe leidt samen met zijn vader de keuken in goede banen, terwijl Gaspare verantwoordelijk is voor de bakkerij en de wijn.
Recent werd het restaurant volledig heringericht door de bekende architect Victor Simoni. Vandaag wordt u er hartelijk ontvangen in een strak en sfeervol interieur waar u zich meteen thuis voelt. De uitmuntende gevarieerde kaart valt vast ook bij u meteen in de smaak. Daarnaast presenteren Vincenzo, Giuseppe en hun souschefs u ook wekelijks nieuwe suggesties.
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Katrien Vander Biest

Alles tip top in orde maar vooral.... overheerlijk gegeten

ma 23 april 2018

Kim Schoonbaert

Drie letters....TOP

zo 22 april 2018

L.

Het was een zeer leuke en lekkere ervaring

zo 22 april 2018

Marc Van de Merlen

Wij zijn zeer hartelijk ontvangen door de chef en zijn team Het eten was van opmerkelijke kwaliteit met fijne smaaktoetsen De begeleidende wijnen zijn een voor een pareltjes en op perfecte temperatuur geserveerd De sfeer is zeer gemoedelijk en ontspannen Een ware culinaire ervaring van zeer hoog niveau! Bedankt Pepe, Gaspare en team

zo 22 april 2018