account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ristorante Labotte

Ristorante Labotte

Chefkok Vincenzo Giacomazza ging in 1978 samen met zijn echtgenote op huwelijksreis naar Waterschei waar ze logeerden bij familie. Ze gingen echter nooit terug naar hun thuisland… Na een tijdelijke job als lasser bij Ford opende Vincenzo een eigen restaurant. La Botte verwierf snel naam en faam en werd zo een begrip in Limburg en omstreken.
Intussen staan ook zijn twee zonen in de zaak: Giuseppe leidt samen met zijn vader de keuken in goede banen, terwijl Gaspare verantwoordelijk is voor de bakkerij en de wijn.
Recent werd het restaurant volledig heringericht door de bekende architect Victor Simoni. Vandaag wordt u er hartelijk ontvangen in een strak en sfeervol interieur waar u zich meteen thuis voelt. De uitmuntende gevarieerde kaart valt vast ook bij u meteen in de smaak. Daarnaast presenteren Vincenzo, Giuseppe en hun souschefs u ook wekelijks nieuwe suggesties.
  • Afhalen
  • Delivery
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Willy Hauben

Heerlijke gerechten met een zorgvuldig gekozen bijpassende wijn en op een creatieve manier gepresenteerd. Vriendelijke mensen die er voor zorgen dat er niets ontbreekt. Gemoedelijke sfeer zorgt er voor dat je zalig kan genieten. Een pracht ervaring!

do 26 mei 2022

D. uit Waarschoot

Lekker eten, fantastische ontvangst en vriendelijke bediening! Super!

do 26 mei 2022

S. uit Diest

Van het binnenkomen tot het einde van de avond was het een super service, iedereen is er zeer vriendelijk en er wordt alles gedaan om je een heel mooie avond te bezorgen. De degustatiemenu die we namen met de aangepaste wijnen zijn top, elk gerecht nog beter dan de vorige. Dank u voor de mooie en lekkere avond Peppe en Gaspare en het ganse team van La Botte.

ma 23 mei 2022

Inne Slegers

Altijd super

ma 23 mei 2022