account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ristorante Labotte

Ristorante Labotte

Chefkok Vincenzo Giacomazza ging in 1978 samen met zijn echtgenote op huwelijksreis naar Waterschei waar ze logeerden bij familie. Ze gingen echter nooit terug naar hun thuisland… Na een tijdelijke job als lasser bij Ford opende Vincenzo een eigen restaurant. La Botte verwierf snel naam en faam en werd zo een begrip in Limburg en omstreken.
Intussen staan ook zijn twee zonen in de zaak: Giuseppe leidt samen met zijn vader de keuken in goede banen, terwijl Gaspare verantwoordelijk is voor de bakkerij en de wijn.
Recent werd het restaurant volledig heringericht door de bekende architect Victor Simoni. Vandaag wordt u er hartelijk ontvangen in een strak en sfeervol interieur waar u zich meteen thuis voelt. De uitmuntende gevarieerde kaart valt vast ook bij u meteen in de smaak. Daarnaast presenteren Vincenzo, Giuseppe en hun souschefs u ook wekelijks nieuwe suggesties.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E. uit Geel

Iedere keer weer super goed! Lekker eten, vriendelijk personeel! Een aanrader!

zo 14 juli 2019

R.

GE-WEL-DIG!!

zo 14 juli 2019

vera Vermeylen

We werden al vanap de straat zeer warm ontvangen door Pepe! In het restaurant voel je een aangename, warme huiselijke sfeer. Wederom kwam Pepe aan tafel langs om ons te begroeten. Zeer aangenaam vonden we dit. Er mag al eens een mopje gemaakt worden met het personeel, de bediening verliep ook zeer vlot. Voor herhaling vatbaar!

zo 14 juli 2019

Patrick Bermyn

Heerlijk genieten van top Italiaanse keuken. De heerlijke gerechten met verse producten van topkwaliteit worden bereid met zorg en aandacht voor het product. Hier proef je het échte Italië.

za 13 juli 2019