Resengo - Reserveer bij La Feuille d'or - Restaurant in Lanklaar (Dilsen Stokkem) friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

La Feuille d'or - Restaurant

La Feuille d'or - Restaurant

De keuken

Jan Martens is een ervaren chefkok. Hij verwent u niet alleen met meesterlijke nagerechten maar wordt ook geprezen voor zijn experimentele kookstijl. Hij laat u proeven van nieuw soort Franse keuken, die vertrekt van eerlijke producten. Zijn keuken kreeg dan ook 15/20 punten in de Gault Millau gids.

Onze koks verkennen wekelijks het verse aanbod op de markt maar zijn eveneens trots om u te laten proeven van ingrediënten uit eigen kweek, zoals oa honing uit onze imkerij.De kaart

Restaurant La Feuille d'or heeft iedere maand een wisselende 5- of 6-gangen menu, samengesteld uit seizoensgebonden ingrediënten.
Dagelijks wordt ook een wisselende 3 gangen lunch menu geserveerd aan 35 €, gepaste wijnen 15 €.

Onze kaart wordt naargelang het seizoen aangepast en verandert dus regelmatig. Op zon- en feestdagen presenteren we u graag een speciaal menu.

Iedere derde woensdagavond van de maand kan u bij ons terecht voor een demonstratiekookles.


La Feuille d'or is ook geschikt voor de organisatie van uw recepties, diners en feesten. Ook voor zakendiners bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Gault & Millau
Stel een vraag