account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’air des Sens

L’air des Sens

Keukenchef David Schulz, filosoof, psycholoog en musicus in een vorig leven, startte als autodidact en doorliep gedurende verschillende jaren de nodige leerscholen bij zowel kleine als grote huizen. Geïnspireerd door de seizoenen en de natuur presenteert David een creatieve lichte hedendaagse keuken. Het pand uit 1900 ligt in het historisch stadscentrum van Zoutleeuw en biedt momenteel plaats aan 16 couverts. In een huiselijk, intiem kader presenteert Anna Kempeneers (historicus) onze degustatiemenu’s met passende wijnen. De wijnkaart van L’air de Sens is in permanente ontwikkeling en uitbreiding waarbij Anna voortdurend op zoek is naar bijzondere wijnen. Duitse (droge) wijnen van gerenommeerde wijnhuizen vormen momenteel de ruggengraat aangevuld met enkele van ‘onze favorieten’ uit Frankrijk en Spanje.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kris Vallons

Pure verfijnde keuken met groenten en kruiden uit eigen tuin, vriendelijke no-nonsense bediening, verrassende wijnen, in een leuk kader, het was top, wij komen terug!

do 03 september 2020

Elke Verstraeten

Superlekker gegeten in een heel gezellig kader. Wij komen zeker terug.

vr 28 augustus 2020

I.

Gezellig interieur, vriendelijk onthaal maar bovenal lekker eten!

do 27 augustus 2020

Hans Van Decraen

En echte aanrader !!! Verrassende combinaties met uitstekende bijpassende wijnen en vriendelijke bediening door uitbaters . Wij komen hier zeker nog terug !

vr 14 augustus 2020