account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’air des Sens

L’air des Sens

Keukenchef David Schulz, filosoof, psycholoog en musicus in een vorig leven, startte als autodidact en doorliep gedurende verschillende jaren de nodige leerscholen bij zowel kleine als grote huizen. Geïnspireerd door de seizoenen en de natuur presenteert David een creatieve lichte hedendaagse keuken. Het pand uit 1900 ligt in het historisch stadscentrum van Zoutleeuw en biedt momenteel plaats aan 16 couverts. In een huiselijk, intiem kader presenteert Anna Kempeneers (historicus) onze degustatiemenu’s met passende wijnen. De wijnkaart van L’air de Sens is in permanente ontwikkeling en uitbreiding waarbij Anna voortdurend op zoek is naar bijzondere wijnen. Duitse (droge) wijnen van gerenommeerde wijnhuizen vormen momenteel de ruggengraat aangevuld met enkele van ‘onze favorieten’ uit Frankrijk en Spanje.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rita America

Aangenaam , verrassend , inspirerend…. Heerlijk rustig tafelen in e intiem kader waar oog is voor de noden vd cliënt!!! Bedankt! Iedereen was zoooo tevreden!

vr 26 november 2021

Jos Ceyssens

Een culinaire snoepreis, een eetfestijn avant la lettre , een streling voor het oog en onze smaakpapillen. Én, uitstekend bediend door een jonge die geen tweeling blijkt te zijn. Twee vrienden.

vr 19 november 2021

Yoeri Renders

Het was Top ! Smaken , Team !

do 21 oktober 2021

M. uit Alken

Heerlijke culinaire ervaring en ontspanning.

za 09 oktober 2021