account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’air des Sens

L’air des Sens

Keukenchef David Schulz, filosoof, psycholoog en musicus in een vorig leven, startte als autodidact en doorliep gedurende verschillende jaren de nodige leerscholen bij zowel kleine als grote huizen. Geïnspireerd door de seizoenen en de natuur presenteert David een creatieve lichte hedendaagse keuken. Het pand uit 1900 ligt in het historisch stadscentrum van Zoutleeuw en biedt momenteel plaats aan 16 couverts. In een huiselijk, intiem kader presenteert Anna Kempeneers (historicus) onze degustatiemenu’s met passende wijnen. De wijnkaart van L’air de Sens is in permanente ontwikkeling en uitbreiding waarbij Anna voortdurend op zoek is naar bijzondere wijnen. Duitse (droge) wijnen van gerenommeerde wijnhuizen vormen momenteel de ruggengraat aangevuld met enkele van ‘onze favorieten’ uit Frankrijk en Spanje.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Nys

zeer mooie menu en zeer fijn en origineel klaargemaakt . Ook de wijnen uit het wijnaanbod zijn zeer selectief en goed gekozen en dus een aanrader.

za 07 december 2019

Guy Jaenen

Met simpele ingrediënten, een fijn gerecht creëren, verrassende combinaties. Heerlijk! Het aanbod alkohol vrije sappen is ons zéér bevallen.

do 05 december 2019

Vincent Buyens

Verrassende combinaties van lokale en meer exotische ingrediënten, meesterlijk gepaard met pareltjes van Duitse wijnen. De warme en deskundige bediening zorgen voor 4 uur genieten!

za 30 november 2019

Luc Taes

Nogmaals een zeer toffe en culinaire avond mogen beleven en alweer enkele leuke combinaties leren kennen. De wijnen waren ook top!

do 28 november 2019