account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’air des Sens

L’air des Sens

Keukenchef David Schulz, filosoof, psycholoog en musicus in een vorig leven, startte als autodidact en doorliep gedurende verschillende jaren de nodige leerscholen bij zowel kleine als grote huizen. Geïnspireerd door de seizoenen en de natuur presenteert David een creatieve lichte hedendaagse keuken. Het pand uit 1900 ligt in het historisch stadscentrum van Zoutleeuw en biedt momenteel plaats aan 16 couverts. In een huiselijk, intiem kader presenteert Anna Kempeneers (historicus) onze degustatiemenu’s met passende wijnen. De wijnkaart van L’air de Sens is in permanente ontwikkeling en uitbreiding waarbij Anna voortdurend op zoek is naar bijzondere wijnen. Duitse (droge) wijnen van gerenommeerde wijnhuizen vormen momenteel de ruggengraat aangevuld met enkele van ‘onze favorieten’ uit Frankrijk en Spanje.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Herk-de-Stad

Wat een superverrassing was dit, zeg! Liefhebbers van de verfijnde keuken komen hier helemaal aan hun trekken. De gerechten waren zeer origineel, en de smaken perfect in balans. De wijnen waren ook uitstekend. Geweldig ook om de fierheid in de ogen van de kok te zien (boven het mondmasker uit) bij het serveren van de "laatste tomaten uit de eigen tuin". Door Corona waren er een aantal afzeggingen, waardoor mijn vrouw en ik de enige klanten waren, dus werden we nog eens super verwend. Hier komen we nog eens terug!

do 15 oktober 2020

Katrien Engelbosch

Heel lekker, een echt pure keuken

vr 09 oktober 2020

I. uit kessel-Lo

super kwaliteit. Elk gerecht is een schilderijtje op zich! strelend voor het oog en zalvend voor de smaakpapillen!

do 01 oktober 2020

Kris Vallons

Pure verfijnde keuken met groenten en kruiden uit eigen tuin, vriendelijke no-nonsense bediening, verrassende wijnen, in een leuk kader, het was top, wij komen terug!

do 03 september 2020