account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’air des Sens

L’air des Sens

Keukenchef David Schulz, filosoof, psycholoog en musicus in een vorig leven, startte als autodidact en doorliep gedurende verschillende jaren de nodige leerscholen bij zowel kleine als grote huizen. Geïnspireerd door de seizoenen en de natuur presenteert David een creatieve lichte hedendaagse keuken. Het pand uit 1900 ligt in het historisch stadscentrum van Zoutleeuw en biedt momenteel plaats aan 16 couverts. In een huiselijk, intiem kader presenteert Anna Kempeneers (historicus) onze degustatiemenu’s met passende wijnen. De wijnkaart van L’air de Sens is in permanente ontwikkeling en uitbreiding waarbij Anna voortdurend op zoek is naar bijzondere wijnen. Duitse (droge) wijnen van gerenommeerde wijnhuizen vormen momenteel de ruggengraat aangevuld met enkele van ‘onze favorieten’ uit Frankrijk en Spanje.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Een echte beleving.Mijn zoon was er eerst niet voor te vinden en op laatste van de avond vond ook hij het een hele beleving.Top wat dit koppel neergezet heeft.Wij doen dit zekers nog een keer.Bedankt voor deze heerlijke avond.

do 27 juni 2019

M.

とても美味しかった

zo 09 juni 2019

O.

Weer zooo lekker en bijzonder! Telkens genieten met een grote G!

zo 09 juni 2019

H.

Heel rustig en gemoedelijk tafelen. Zeer verfijnde gerechten met verrassende smaakcombinatie. Ook leuk dat ze aan een alcoholvrij (sappen) arrangement hebben gedacht.

do 06 juni 2019