account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L’air des Sens

L’air des Sens

Keukenchef David Schulz, filosoof, psycholoog en musicus in een vorig leven, startte als autodidact en doorliep gedurende verschillende jaren de nodige leerscholen bij zowel kleine als grote huizen. Geïnspireerd door de seizoenen en de natuur presenteert David een creatieve lichte hedendaagse keuken. Het pand uit 1900 ligt in het historisch stadscentrum van Zoutleeuw en biedt momenteel plaats aan 16 couverts. In een huiselijk, intiem kader presenteert Anna Kempeneers (historicus) onze degustatiemenu’s met passende wijnen. De wijnkaart van L’air de Sens is in permanente ontwikkeling en uitbreiding waarbij Anna voortdurend op zoek is naar bijzondere wijnen. Duitse (droge) wijnen van gerenommeerde wijnhuizen vormen momenteel de ruggengraat aangevuld met enkele van ‘onze favorieten’ uit Frankrijk en Spanje.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Perfect voor vegetariërs

zo 24 maart 2019

C. uit Boortmeerbeek

Wederom, na zoveel keren l'air des Sens bezocht te hebben, worden we weeral verrast. Zowel prijs, kwaliteit, services, kortom alles.

vr 22 maart 2019

S. uit Jeuk

We namen het grote menu van 13 gangen, en dit was voortreffelijk. De smaken zaten goed. Beetje experimenteel. Chef komt ook aan tafel. Wijnarrangementskeuze is super gedaan. Je hebt de keuze om te kiezen uit verschillende arrangementen, naargelang het aantal glazen. Heel prettig, als je geen glas bij elke gang wil. Ook veel ruimte en licht in de zaal. Tafels staan ook ver genoeg van elkaar af. Een aanrader, wij gaan zeker nog terug!

zo 24 februari 2019

B. uit Sint-Truiden

Top concept !

za 23 februari 2019