account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tapasbar La Malcontenta

Tapasbar La Malcontenta

Bruisende tapasbar in het Patershol, hartje Gent! Huisbereide tapas, een seizoensgebonden menu en een (h)eerlijke keuken

Tapasbar La Malcontenta is meer dan zomaar een Spaans restaurant. Het pand kent al heel wat geschiedenis. Het begon als café, was jarenlang een restaurant en is nu een bruisende tapasbar!
In 2012 namen twee broers, Joren en Kerewin, na 25 jaar het restaurant van hun moeder Marisbel over. De twee jonge Gentenaars combineren hun Canarische roots met eigen frisse ideeën. Ze vormen het restaurant om tot een sfeervolle tapasbar. Klein, druk, veel lawaai, met andere woorden 'Spaanse gezelligheid'.
Er wordt gewerkt met een menukaart die wisselt per seizoen. Dagelijks kan je ook enkele suggesties op het krijtbord vinden. De basis blijft de Canarische keuken en de smaken van La Palma, maar de broers beperken zich niet. Je vindt er ook originele gerechten met een Franse invloed of een Noord-Afrikaanse toets. Er is voldoende keuze om naar hartenlust te combineren, de porties zijn groot en er is een groot aanbod voor vegetariërs.
Naast de huisbereide tapas en brood, kan je er exclusieve wijnen uit La Palma proeven, een verfrissende cocktail proberen of genieten van een Belgisch biertje van't vat.
Een aperitief na het werk, een tapa aan de toog of een dessert laat op de avond, iedereen is welkom.
  • Spaans
  • Afhalen
  • Terras
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carla De Clercq

heel vriendelijk , snel bediend, het gaf een welkom gevoel. het eten was verrukkelijk, het smaakte enorm, de ogen waren groter dan de buik voor al dat lekkers

do 12 maart 2020

Stephan Vandecasteele

Lekkere bereidingen met een heel vriendelijke bediening. Ik was zeker geen 'malcontento' aan het einde van de avond;-)

ma 09 maart 2020

Greta Briers

Het was lekker en gezellig. De tapas zijn telkens weer zeer gevarieerd door de mix van aanbod op een vaste kaart en regelmatig nieuwe suggesties. Top avond.

za 29 februari 2020

Ronald van Rijswijk

Super leuke Tapas bar met lekkere tapas en heel vriendelijk personeel. TOP!!!

za 22 februari 2020