accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

l'amitie

Contact

Social media

Restaurant L'Amitié is gelegen in Antwerpen op het Zuid, één van de meest trendy buurten van de stad. De zaak bevindt zich in één van de oudste gebouwen van de Gedempte Zuiderdokken, waar vroeger een oude koffiebranderij gevestigd was.

Het is een gezellig en intiem restaurant met warme kleuren en zacht gedimd licht, het ademt rust en een ontspannen sfeer uit. Een sfeer die uitnodigt om zalig te keuvelen bij een goed glas wijn en lekkere, verfijnde gerechten.

De keuken van chef Thomas Baeyens is allereerst een terroirkeuken. Alleen de allerbeste produkten worden gebruikt, steeds met respekt voor hun individuele eigenschappen.

PUUR is hierin het sleutelwoord of zoals de Engelsen het zo mooi verwoorden: "Food on the plate". De beste produkten gebracht in alle eenvoud en dit met een prima verhouding prijs-kwaliteit.

Onze wijnkaart bestaat uit een 120-tal voornamelijk Europese referenties die met veel passie door ons zijn geselecteerd. In 2012 werden we dan ook door Gault Millau verkozen tot Wine World Ambassador of the Year .
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag