account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Landgoed de Uitkijk

Landgoed de Uitkijk

Geen verkeer te horen… Alleen het geruis van de bomen en gekwetter van vogeltjes doorbreken de stilte. ‘Puur genieten’ is waar het om draait bij Landgoed De Uitkijk!

Landgoed De Uitkijk bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, op de grens met Twente. Deze rietgedekte villa was, bijna een eeuw geleden, een theehuis met een uitkijktoren. Tegenwoordig is Landgoed De Uitkijk een hotel restaurant waar puur genieten de boventoon voert. De sfeervolle huiskamer met open haard, de lichte serre, het a la carte restaurant en de verwarmde veranda vormen het hart van het bedrijf. Hier kunt u genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale producten. Ambachtelijk bereide gerechten worden afgestemd met de ingrediënten die elk jaargetijde biedt. Sinds november 2017 is het restaurant door Michelin onderscheiden met een BiB Gourmand! In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het grote zonnige terras met uitzicht op het bos en heideveld. In de herfst en winter geniet u van een goed glas wijn bij het haardvuur.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frits Heuving

Zeer vriendelijk bedienend personeel, dat kennis van zaken heeft. Uitstraling geeft aan dat zij plezier in hun werk hebben.

di 13 november 2018

Lucia Van Riele

Heel goede service. De high tea was een feestje. De ontvangst en service top. Zeker een aanrader.

zo 11 november 2018

Linda De Bruyn Prince

Een paar keer per jaar gaan wij hier met familie lunchen. En wederom was het heerlijk. Alles lekker vers. Ongedwongen sfeer mede door de vriendelijke bediening en de sfeervolle inrichting en natuurlijk de geweldige ligging. En de prijzen zijn heel goed in verhouding met de kwaliteit en zeker de grote van de porties. Wij blijven zeker terugkomen.

zo 11 november 2018

N.

Heerlijk genoten. Vriendelijk Personeel. Juiste tijd tussen verschillende hapjes van de high tea. Smaak was top En thee werd regelmatig bijgevuld. Top middag

zo 28 oktober 2018