account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'artista

L'artista

L'artista is een authentiek Italiaans restaurant in hartje Mechelen. De keuken en het menu werden van a tot z samengesteld door drie jonge rasechte Italianen met een passie voor koken. Zij vormen een dynamisch en getalenteerd team, met kennis en de ervaring van de echte Italiaanse keuken.
Het restaurant beschikt over een open keuken, een gezellige lounge en ruim terras. Ook onze naam doen we eer aan: L'artista doet namelijk ook dienst als galerij voor jong talent. Zo staan er tientallen kunstwerken over de ruimte verspreid die we in bruikleen kregen van de kunstacademie te Mechelen.
En als u nog niet weet waar kijken, dan is er nog altijd onze prachtige houtoven, waarin onze pizza's perfect kunnen worden bereid, die een gezelligheid geeft als nergens anders.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 7.7/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Ingelmunster

Onze wens om naar buiten te mogen verhuizen werd meteen ingewilligd, top!

za 01 juni 2019

K.

Superlekkere pizza's!

do 11 april 2019

Marijke De Bousser

Lekkerste pizza’s van Mechelen! Top service, onze dochter was jarig en kreeg een mooie pizza (vormpje), met kaarsje erop! Top!

do 11 april 2019

Jenny Willems-Collet

uitstekende kwaliteit en bereiding vriendelijke en beleefde service goede prijs/kwaliteit ik geef een score van 10/10

vr 08 maart 2019