account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lavabeau

Lavabeau

WELKOM ! Lavabeau is een stijlvol ingericht wellnesscenter waar je kan genieten van tal van deugddoende relaxerende massages, lichaamsbehandelingen en verzorgingen. Lavabeau brengt je lichaam en geest weer in balans. Je vindt er een aanbod van saunafaciliteiten en een prachtig beautycomplex met een zeer gevarieerd aanbod. Onder deskundige begeleiding van Els Baele, Lic. Kinesitherapie, kan je programma's volgen voor plaatselijk afslanken en spierversteviging.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Veerle Uytterhaegen

Lavabeau heeft heel zorgzaam personeel en een heel warme ontvangst!

di 08 december 2020

Kim Eeman

Zalig genoten! Topmagages en service. De brainlight stoel was ook de moeite, even naar een andere wereld. We kwamen volledig relax en voldaan buiten.

di 27 oktober 2020

L. uit Schoten

Het was weer top! Ook perfect Corona proof! Voor herhaling vatbaar!!!

za 24 oktober 2020

P. uit Haaltert

We hadden een bon gekregen van onze kinderen en waren heel blij hiermee en waren benieuwd voor ons bezoek aan Lava Beau en we moeten zeggen dit ons heel goed bevallen. Zijn heel goed ontvangen geweest en een leuke rondleiding en alles mooi verzorgt en komen zeker nog eens terug. We raden dat aan iedereen aan om eens goed te genieten en tot rust te komen het was zalig...en willen de mensen van Lava Beau bedanken om ons zo te verwennen.

do 22 oktober 2020