account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lavabeau

Lavabeau

WELKOM ! Lavabeau is een stijlvol ingericht wellnesscenter waar je kan genieten van tal van deugddoende relaxerende massages, lichaamsbehandelingen en verzorgingen. Lavabeau brengt je lichaam en geest weer in balans. Je vindt er een aanbod van saunafaciliteiten en een prachtig beautycomplex met een zeer gevarieerd aanbod. Onder deskundige begeleiding van Els Baele, Lic. Kinesitherapie, kan je programma's volgen voor plaatselijk afslanken en spierversteviging.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Teralfene

De 2e keer dat we zijn geweest en het was weer tot in de puntjes in orde! Lekker ontbijtje en daarna tal van ontspanningsmogelijkheden. Na een foutje bij onze vorige reservatie werden wel 100x excuses aangeboden, wat absoluut niet nodig was! Ons volgende bezoekje is ook al geboekt!

wo 04 augustus 2021

Kim Eeman

Zalige massages, super vriendelijk, lekkere lunch en ontbijt, kortom alles tiptop en net wat een mama nodig heeft om eens enkel aan haar zelf te kunnen denken die dag! Zeker een aanrader!

wo 04 augustus 2021

David Van Raemdonck

We hebben er enorm van genoten, het was geweldig!! Super vriendelijk personeel!

di 03 augustus 2021

Dionyse Devry

Kom nu al een aantal jaren bij Lavabeau en elke keer is het wederom genieten. Bedankt voor de deugddoende massage en verzorging. Heb mijn volgende afspraak al vastgelegd. Dionyse

za 31 juli 2021