account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Magret

Le Magret

Rustig en eerlijk, …

Chef Bart De Bouvrie, een ancien van hotelschool Spermalie, en gastvrouw Martine Pollefliet laten u in een hartelijke sfeer genieten van een keuken die terugkeert naar de roots van de oude Vlaamse en Franse keuken.

Bart houdt van principes:
- Uitsluitend seizoensgebonden produkten
- Juiste gaartijden
- Zelfgemaakte fonds en fumets voor de sausen
- Eerlijke hoeveelheid en presentatie op het bord

Hij doorliep verschillende soorten horecazaken, waarvan hij een zevental jaren als chef heeft gewerkt, om een zo’n groot mogelijke en gevarieerde bagage te verwerven voor de uitbouw van zijn eigen restaurant.
  • Kinderspeeltuin
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Heel goede kwaliteit en vlotte vriendelijke, behulpzame bediening. Prijs zeer OK voor de kwaliteit en rustig kader.

zo 14 oktober 2018

R. uit Destelbergen

Een recensie van een éénmalig bezoek aan een restaurant is en blijft een momentopname, vandaar dat ik er zelden een schrijf … maar soms hebben we het geluk dat we er eentje leren kennen die net dat ietsje beter is. Gisteren waren wij en onze gasten unaniem: Restaurant Le Magret was die avond zeker één of twee rode bestekjes en minstens een 11 op 20 waard. We ondervonden direct een ongedwongen, gastvrije en losse sfeer in een aangenaam en rustig kader. Na de vriendelijke ontvangst was er het aperitief (met hapje) in de gezellige zithoek aan de haard. We hebben een supergezellige avond beleefd dank zij de combinatie van een creatieve, correcte en vooral fijne keuken met een explosie van smaken (bordjes als schilderijen) en de ruime keuze uit prachtige wijnen. Pure verwennerij met een goede prijs kwaliteit verhouding en dus zeker voor herhaling vatbaar!

vr 28 september 2018

Freddy Scheire

zeer hartelijke ontvangst en bediening van de uitstekende lunch: prima !

vr 28 september 2018

F. uit Hamme

Degustatie menu gegeten,heel lekker en verzorgd! Er wordt naar de wensen geluisterd en ook uitgevoerd.Een aanrader!Voor de vrouw des huize en de kok een dikke pluim!

vr 21 september 2018