account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pi - bistronomie

Pi - bistronomie

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
  • Vleesrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Het enthousiasme van dit top-duo zorgt ervoor dat al het heerlijks dat je op je bord krijgt, nog een extra 'toets' krijgt. Een ongelooflijke ervaring voor alle zintuigen.

za 10 oktober 2020

Vanessa Vervoort

Zeer vriendelijk ontvangen door Annelies. Zowel bij de dranken als de gerechten een fijne uitleg gekregen. De gerechten waren een streling voor het oog en een smaakbom in je mond! Heerlijk! Zeker een aanrader!

za 19 september 2020

Christine Andries

Fantastisch, om duimen en vingers bij af te likken. Een prachtig menu, alles past goed bij elkaar en is echt heerlijk. Proficiat chef Pieter! Met allergieën en restricties door zwangerschap werd tot in de puntjes rekening gehouden. Gastvrouw Annelies is de hartelijkheid zelve en laat je je thuis voelen als nooit tevoren. Ik werd als hoogzwangere extra in de watten gelegd (extra zetel voor als ik wat comfortabeler wilde zitten, extra chocolaatje als mijn man een digestief bestelde, ...). Absoluut de moeite om langs te gaan, wat een fantastisch eten, wat een geweldige locatie, wat een gastvrouw en kok, ... Alles was top!

za 05 september 2020

Liese Bergen

Wij hebben heerlijk gegeten in een prachtig en rustig kader. Ons aperitief mochten we nemen in de tuin, zodat wij van de najaarszon konden genieten. Mijn disgenoten en ik zijn zeer te spreken over de vriendelijke service en de excellente kwaliteit van het eten. Wij voelden ons thuis bij de gastvrouw en de chef kok. Voor ons is deze ervaring zeker voor herhaling vatbaar. Liese Bergen

za 05 september 2020