account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Vieux Jean

Le Vieux Jean

Aan de voet van de scheefgezakte Oude Jan, verankerd in een van de historierijkste stukjes Delft ligt Restaurant Le Vieux Jean.

Hier verwelkomen Robert-Jan en Désiré Polman u in een intieme, sfeerrijke wereld die verworden is tot het gastronomisch hart van Delft. Een gastvrije omgeving die uitnodigt tot proeven van de op Frankrijk geïnspireerde keuken met zijn eigentijdse invulling van culinaire tradities. Aan de hand van de seizoenen worden verse, eerlijke producten in een keur aan heerlijkheden veranderd.

Met een wijnkaart die leest als een schatkaart en een wijnkamer die voelt als een kroondomein, ervaart u in Le Vieux Jean ook de passie voor wijn. Franse wijn, wel te verstaan.

Zusteronderneming Le Vieux Jean Vins biedt liefhebbers en professionals in Het Proeflokaal (achter het restaurant gelegen) de mogelijkheid de mooiste Franse wijnen te proeven en te kopen (zie ook www.levieuxjeanvins.com).
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

gegeten met aantal collega's, eten maar ook de aanbevolen wijnen waren uitstekend. Met daarbij de bediening was het plaatje compleet. Het was weer een feestje alles bij elkaar.

di 13 november 2018

Louis Dell

In alle opzichten een heel geslaagde avond. Zeer persoonlijke professionele bediening. Het eten was perfect van smaak en zo mooi opgemaakt. Het oog wil ook wat. De bijpassende wijnen waren met kennis van zaken uitgekozen. Wij gaan zeker nog een keer terug om nog eens van de andere gerechten te smikkelen

di 13 november 2018

A.

Beautiful food, great service and very accommodating with requests (allergies, cakes...) A bit expensive but definitely worth it!!!

do 08 november 2018

H.

Het was top, combinatie wijn en gerechten.

za 03 november 2018