account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Vieux Jean

Le Vieux Jean

Aan de voet van de scheefgezakte Oude Jan, verankerd in een van de historierijkste stukjes Delft ligt Restaurant Le Vieux Jean.

Hier verwelkomen Robert-Jan en Désiré Polman u in een intieme, sfeerrijke wereld die verworden is tot het gastronomisch hart van Delft. Een gastvrije omgeving die uitnodigt tot proeven van de op Frankrijk geïnspireerde keuken met zijn eigentijdse invulling van culinaire tradities. Aan de hand van de seizoenen worden verse, eerlijke producten in een keur aan heerlijkheden veranderd.

Met een wijnkaart die leest als een schatkaart en een wijnkamer die voelt als een kroondomein, ervaart u in Le Vieux Jean ook de passie voor wijn. Franse wijn, wel te verstaan.

Zusteronderneming Le Vieux Jean Vins biedt liefhebbers en professionals in Het Proeflokaal (achter het restaurant gelegen) de mogelijkheid de mooiste Franse wijnen te proeven en te kopen (zie ook www.levieuxjeanvins.com).
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Alles heeft bijgedragen tot een fantastische avond. We komen snel weer terug.

za 18 augustus 2018

Gerlinde van Boxel

Zoals steeds : Het was geweldig, prachtig menu, uitstekende service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Tot de volgende keer

vr 17 augustus 2018

Jan Barten

Heerlijk gegeten, geweldige bediening Was alleen te rustig maar 10 gasten !! (Was uitzondering volgens bediening nog nooit meegemaakt) maar wij vonden het vreemd voor zo’n top restaurant!! Entourage is vrij eenvoudig zou iets meer aan gedaan kunnen worden! We komen terug !!

vr 29 juni 2018

A.

Outstanding is all respects. Excellent wine list as well.

do 28 juni 2018