account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lepelblad

Lepelblad

Lepelblad is zowel de naam voor een deel van de lepel als voor een keukenkruid. De naam verraadt enerzijds dat pasta's en stoofpotten veel voorkomende gerechten zijn op de kaart en anderzijds dat verse kruiden een essentieel onderdeel zijn van de bereidingen. Alle gerechten van soep tot roomijs worden huisgemaakt .En iedere dag vind je wel een andere suggestie op het bord.

Creatief, vers, seizoensgebonden, gezond, origineel en eenvoudig zijn de woorden die de Lepelblad-keuken typeren. Gezelligheid, sfeer, netheid en huiselijkheid zijn de troeven van de zaal. Vanuit de zaal kan je de keukenploeg in volle actie bezig zien.

Bij mooi weer geniet je op het terras terwijl de stad aan je voorbijgaat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Borsbeke

Heel aangenaam!

za 11 juli 2020

marleen easton

Het lepelblad is een echte aanrader. Hun driegangenmenu is een topper, mooi gebalanceerd qua samenstelling en hoeveelheden en uitstekend wat prijs-kwaliteit betreft. De bediening is fris en professioneel. Voor elke gelegenheid geschikt dus wij komen zeker terug!

za 11 juli 2020

Bart Wouters

Super lekker gegeten. Hier staat een kok achter het fornuis die kennis heeft van zijn product en dat perfect weet om te zetten op het bord!

do 09 juli 2020

Luc Teugels

Het Lepelblad is een absolute aanrader onder de Gentse restaurants. Excellent eten, prima bediening. Doen! The Lepelblad is an absolute must among the Ghent restaurants. Excellent food and service. Just do it!

wo 08 juli 2020