account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lepelblad

Lepelblad

Lepelblad is zowel de naam voor een deel van de lepel als voor een keukenkruid. De naam verraadt enerzijds dat pasta's en stoofpotten veel voorkomende gerechten zijn op de kaart en anderzijds dat verse kruiden een essentieel onderdeel zijn van de bereidingen. Alle gerechten van soep tot roomijs worden huisgemaakt .En iedere dag vind je wel een andere suggestie op het bord.

Creatief, vers, seizoensgebonden, gezond, origineel en eenvoudig zijn de woorden die de Lepelblad-keuken typeren. Gezelligheid, sfeer, netheid en huiselijkheid zijn de troeven van de zaal. Vanuit de zaal kan je de keukenploeg in volle actie bezig zien.

Bij mooi weer geniet je op het terras terwijl de stad aan je voorbijgaat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Pedro Goeman

Super opgewekte bediening. Lekker en heerlijke gerechten en hun best gedaan om me te contacteren voor mijn per abuis vergeten rugzak. Een topavond.

di 10 mei 2022

L. uit Evergem

Nog maar eens meer dan lekker gegeten in het Lepelblad. Goede en vriendelijke service maken het plaatje compleet?

za 07 mei 2022

I. uit Gavere

Mooie locatie, verse producten, heerlijk gegeten. Top!

do 05 mei 2022

Patrick Gunther

We zijn een paar daagjes in Gent en werden verrast door de geweldige passie voor mooi een eerlijk eten. Prachtige gerechten, verrassende combinaties. En dat alles met een super vriendelijke bediening. We hebben genoten.

wo 04 mei 2022