account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lepelblad

Lepelblad

Lepelblad is zowel de naam voor een deel van de lepel als voor een keukenkruid. De naam verraadt enerzijds dat pasta's en stoofpotten veel voorkomende gerechten zijn op de kaart en anderzijds dat verse kruiden een essentieel onderdeel zijn van de bereidingen. Alle gerechten van soep tot roomijs worden huisgemaakt .En iedere dag vind je wel een andere suggestie op het bord.

Creatief, vers, seizoensgebonden, gezond, origineel en eenvoudig zijn de woorden die de Lepelblad-keuken typeren. Gezelligheid, sfeer, netheid en huiselijkheid zijn de troeven van de zaal. Vanuit de zaal kan je de keukenploeg in volle actie bezig zien.

Bij mooi weer geniet je op het terras terwijl de stad aan je voorbijgaat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ansie Van Aerschot

Extreem lekker, lieve en leuke bediening en gezellig kader. Een absolute aanrader!

za 20 november 2021

L.

Heerlijk!

di 16 november 2021

Geert Welleman

In een prachtig pand verwelkomd door lieve professionele mensen verwend worden met heerlijke gerechtjes die origineel, lekker de tong en het oog strelen, het overkwam me zelden. Maar hier mocht ik het hier ervaren, plots, onverwacht. Heerlijk. This is it! Dank u wel.

za 06 november 2021

Tamara Sinia

Top zaak!

do 04 november 2021