account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lepelblad

Lepelblad

Lepelblad is zowel de naam voor een deel van de lepel als voor een keukenkruid. De naam verraadt enerzijds dat pasta's en stoofpotten veel voorkomende gerechten zijn op de kaart en anderzijds dat verse kruiden een essentieel onderdeel zijn van de bereidingen. Alle gerechten van soep tot roomijs worden huisgemaakt .En iedere dag vind je wel een andere suggestie op het bord.

Creatief, vers, seizoensgebonden, gezond, origineel en eenvoudig zijn de woorden die de Lepelblad-keuken typeren. Gezelligheid, sfeer, netheid en huiselijkheid zijn de troeven van de zaal. Vanuit de zaal kan je de keukenploeg in volle actie bezig zien.

Bij mooi weer geniet je op het terras terwijl de stad aan je voorbijgaat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Gent

We hebben heerlijk gegeten in een mooie setting,

do 24 september 2020

F.

Genoten van heerlijke gerechten, lekkere wijn, prima bediening, ... Het was af!

di 15 september 2020

Katrien Durant

We hebben enorm genoten van ons etentje bij Lepelblad. We hebben de degustatiemenu genomen en het eten was ongelooflijk lekker, ook zeer origineel en verrassende smaken! Ik had laten weten dat mijn papa jarig was en ze hebben speciaal voor hem een vuurwerk op het dessert geplaatst. Een echte aanrader! 10/10!

za 12 september 2020

Patrick Van Winghem

Gezellige plaats, lekker eten en prima service

vr 28 augustus 2020