account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lotus Wellness

Lotus Wellness

Welkom bij Lotus Wellness !
Stress en vermoeidheid, de typische gevolgen van onze moderne samenleving werken in op ons lichaam en onze geest. Dit vertaalt zich in het “zich niet goed in zijn vel voelen”, een doffe huid, futloosheid, vastzittende spieren, …

Lotus Wellness biedt je een privaat saunalandschap met sauna, stoombad, jacuzzi, douche en een idyllisch tuintje waar men kan genieten van de rust en de natuur. In dit exclusieve kader creëert Lotus Wellness luxueuze arrangementen voor mensen die houden van totale verwennerij, inclusief massages voor ultieme ontspanning en eenwording van lichaam en geest.

Lotus Wellness biedt ook aangepaste individuele verzorgingen met professioneel advies, waaronder gelaats-en lichaamsverzorging, huidverjonging, medische pedicure, manicure, SunFX sunless tanning en permanente make-up.

Ieder mens is anders en uniek, daarom bieden wij u :

Aangepaste individuele verzorgingen met het nodige advies,
Massages voor ultieme ontspanningen en éénwording van lichaam en geest,
Arrangementen voor mensen die houden van totale verwennerij en luxe,
Saunalandschap om tot rust te komen en aandacht te geven aan lichaam en geest.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Madicken Boone

Herlinde nam ruim de tijd om in alle rust een heel deugddoende massage te geven. Een hele verwennerij met ook verschillende etherische oliën en duidelijk een vat vol ervaring. Nadien was er mogelijkheid om een douche te nemen en ook daar is er ruimte voor zonder je te moeten haasten. Een ont-haastingsmomentje waarvoor ik zeker nog terugkom. Dank je!

wo 19 januari 2022

Dimitri Parez

Voor ons de beste welness !

do 30 december 2021

mariam de saedeleer

Heerlijk genoten van een super relaxerende namiddag. Alle elementen in huis voor een goede saunabeleving. Heel gastvrij ontvangen, top!

zo 12 december 2021

S. uit Lauwe

Een echte aanrader, de massage was heerlijk.

ma 29 november 2021