account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lotus Wellness

Lotus Wellness

Welkom bij Lotus Wellness !
Stress en vermoeidheid, de typische gevolgen van onze moderne samenleving werken in op ons lichaam en onze geest. Dit vertaalt zich in het “zich niet goed in zijn vel voelen”, een doffe huid, futloosheid, vastzittende spieren, …

Lotus Wellness biedt je een privaat saunalandschap met sauna, stoombad, jacuzzi, douche en een idyllisch tuintje waar men kan genieten van de rust en de natuur. In dit exclusieve kader creëert Lotus Wellness luxueuze arrangementen voor mensen die houden van totale verwennerij, inclusief massages voor ultieme ontspanning en eenwording van lichaam en geest.

Lotus Wellness biedt ook aangepaste individuele verzorgingen met professioneel advies, waaronder gelaats-en lichaamsverzorging, huidverjonging, medische pedicure, manicure, SunFX sunless tanning en permanente make-up.

Ieder mens is anders en uniek, daarom bieden wij u :

Aangepaste individuele verzorgingen met het nodige advies,
Massages voor ultieme ontspanningen en éénwording van lichaam en geest,
Arrangementen voor mensen die houden van totale verwennerij en luxe,
Saunalandschap om tot rust te komen en aandacht te geven aan lichaam en geest.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Het was genieten van begin tot het einde. Een aanrader voor iedereen, die een massage wilt.

wo 25 augustus 2021

M.

De verwachting was hoog, door de vele feedback die ik kreeg van diverse personen. Deze werd meer dan ingelost ! Het totaal plaatje klopt volledig en de handen van Herlinde zijn magisch, weten perfect welke plekje op het lichaam gespannen is en hoe dit wordt aangepakt. De zachte en holistische manier van de massage is onbeschrijvelijk ! Top !!!

wo 25 augustus 2021

Vero Meuleman

Zeer Stevige en deugddoende massage.. Echte aanrader. Kijk al uit naar de volgende beurt.

wo 18 augustus 2021

Karen Naesen

Eerste keer en super goed meegevallen. Massage op maat naar gelang wat je verwacht en wat je ervaring is. Zeker een aanrader. Mooie omgeving is zeker een pluspunt om volledig te ontstressen.

do 05 augustus 2021