account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

M-eatery

M-eatery

M-EATERY staat voor ontdekking. Het proeven van een heerlijk stukje vlees in de puurheid van zijn naam, het ontdekken van een lekker drankje bij een heerlijke antipasti en dit allemaal in een mooi kader in de fijne Mechelse stationsomgeving die volop in beweging is.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit Bornem

Superlekker gegeten ! Sublieme wijnkeuze. Zeer vriendelijke bediening. Service verdient een dikke pluim.

za 22 februari 2020

C.

Een echte aanrader! De cocktails, het eten...alles was top kwaliteit en de staff was super vriendelijk! Ik zal terugkomen

vr 21 februari 2020

E. uit Sint-Joris-Weert

Heel aangename eerste bezoek aan m-eatery! Werden meteen aangesproken bij het binnenkomen, garcon kent zijn vak en geeft ook voldoende uitleg bij de kaart! Prijzen vallen heel goed mee voor de kwaliteit die je ontvangt. Heel tof ook dat het slaatje bij uw steak al meteen een witloofslaatje is, in veel restauarants moet je hiervoor nog bijbetalen. De butcher’s plate als voorgerecht was heel verrassend en super lekker, ga niet verklappen wat erop ligt, maar als je een echte vleeseter bent zal je niet teleurgesteld zijn! Kortom, doe zo voort team M-eatery!

di 18 februari 2020

K. uit Morkhoven

Om te beginnen hadden we een geweldige ober die ons zonder moeite wegwijs maakte. Door zijn expertise konden we gemakkelijker kiezen welk vlees we wilden en ben ik zelfs uit mijn comfortzone gestapt. Het vlees zelf was van heel goede kwaliteit en ook al de rest wat we bestelden was enorm lekker.

di 18 februari 2020