account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Malikaskin

Malikaskin

Passie voor het vak is onze belangrijkste motivatie als schoonheidsspecialisten van Malika Skin. Door regelmatig seminars, trainingen en beurzen te volgen blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Gebaseerd op de laatste nieuwe kennis krijgt u helder en persoonlijk advies. Daarnaast kunnen wij vol trots melden dat wij over exclusieve behandelingen en topproducten beschikken die garant staan voor een ongekend resultaat. Maar het draait bij ons vooral om persoonlijke aandacht en goede zorg voor uw huid. Wij heten u graag van harte welkom!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Heel professioneel

za 10 november 2018

Madaline Werleman

Ik heb nooit in mijn leven zo'n goede uitleg gekregen over de problemen met mijn huid. Dank jullie allemaal

wo 31 oktober 2018

K.

Ben weer super geholpen Dior Joyce. Dank je wel en graag tot de volgende keer !

vr 14 september 2018

Tania Marcha

Malika is en blijft de beste. Behalve hoe goed zij en haar collegas allemaal zijn is zij ook een van de liefste en meest enthusiaste en openhartige dame die ik ken. Zij is gewoon geweldig. Het is en blijft en feest bij haar en ik ga altijd naar huis met het gevoel dat ik de mooiste dame op de wereld ben. En dat is naast het feit dat mijn huid er gewoon zoveel beter eruit ziet.

za 01 september 2018