no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Mijn Keuken

Mijn Keuken

De keuken is landelijk te noemen, een klassieke basis met een moderne touch. De producten zijn het liefst uit de regio. Wild en lam uit de directe polders. Seizoensgroenten en fruit zoals asperges, aardbeien en ansjovis uit Bergen op Zoom. Veel vis, schaal- en schelpdieren komen uit de Oosterschelde, zoals Zeeuwse kreeft, zeebaars, oesters en paling.

Al onze producten komen onbewerkt binnen. Ze worden met zorg en respect behandeld en bereid. Dit is de eerste kwaliteitscontrole en hiermee leggen we de basis voor een goed eindresultaat.

Pieter Bosters: “Koken doe je met hart en ziel maar ook met je hoofd. De gerechten moeten kloppen, in balans zijn.”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

Adam Huis

Het was geweldig ,ieder gerechtje een ware smaakexplosie een streling van je smaakpapillen en dan de keuze van de wijntjes bij elk gerechtje aangeprezen door de geweldige somalier zeer kundig.🌝

za 12 mei 2018

Dave Vleghels

Uitstekend gegeten in een fijne ambiance!

do 26 april 2018

J.

Heerlijke gerechten met heerlijke bijpassende wijnen. Genieten! Informele sfeer met een prima uitleg over gerechten en wijnen. Een aanrader!

do 26 april 2018

G.

Met een grote groep genoten van een 10 gangen lunch op de zondagmiddag. Elke keer als we in Mijn Keuken eten, worden we verrast door de smaaksensatie van de verschillende gerechten en de geweldige keuze van de daarbij passende wijnen en zelf bij een gerecht een biertje. En elke keer is het menu ook geheel anders. De opmaak van de borden zijn werkelijk plaatjes om te zien. De bediening is prettig, de uitleg over de wijnen en de gerechten zijn leuk om te horen. Wat ik persoonlijk ook fijn vind, is dat de bediening netjes, maar niet te formeel gekleed is. De sfeer is daarbij bijzonder gemoedelijk.

zo 22 april 2018