account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mijn Keuken

Mijn Keuken

De keuken is landelijk te noemen, een klassieke basis met een moderne touch. De producten zijn het liefst uit de regio. Wild en lam uit de directe polders. Seizoensgroenten en fruit zoals asperges, aardbeien en ansjovis uit Bergen op Zoom. Veel vis, schaal- en schelpdieren komen uit de Oosterschelde, zoals Zeeuwse kreeft, zeebaars, oesters en paling.

Al onze producten komen onbewerkt binnen. Ze worden met zorg en respect behandeld en bereid. Dit is de eerste kwaliteitscontrole en hiermee leggen we de basis voor een goed eindresultaat.

Pieter Bosters: “Koken doe je met hart en ziel maar ook met je hoofd. De gerechten moeten kloppen, in balans zijn.”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bruno Claes

Voor vandaag geven we zelfs een 11 op 10!

za 08 februari 2020

Maarten Van Zandvliet

Wij hebben er van genoten: zeer vriendelijke ontvangst, top gerechtjes en rustige setting.

vr 07 februari 2020

An Nijenhuis

Heerlijke verrassende lunch gehad met veel verschillende ingrediënten. Keurig opgemaakt.was elke keer weer een schilderijtje. Uitleg was prima. Hulpvaardigheid en gastvrijheid heel prettig en niet opdringerig.Maakte mijn broers verjaardag tot een echt FEEST. KAN mijn keuken aan iedereen aanraden.

wo 29 januari 2020

W.b. Camoenie

Zeer gastvrij, goede uitleg bij de gerechten ! Voor ons beiden een bob-arrangement (i.v.m. medicatie gebruik) was geen probleem. Heerlijk genoten.

do 23 januari 2020