account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mijn Keuken

Mijn Keuken

De keuken is landelijk te noemen, een klassieke basis met een moderne touch. De producten zijn het liefst uit de regio. Wild en lam uit de directe polders. Seizoensgroenten en fruit zoals asperges, aardbeien en ansjovis uit Bergen op Zoom. Veel vis, schaal- en schelpdieren komen uit de Oosterschelde, zoals Zeeuwse kreeft, zeebaars, oesters en paling.

Al onze producten komen onbewerkt binnen. Ze worden met zorg en respect behandeld en bereid. Dit is de eerste kwaliteitscontrole en hiermee leggen we de basis voor een goed eindresultaat.

Pieter Bosters: “Koken doe je met hart en ziel maar ook met je hoofd. De gerechten moeten kloppen, in balans zijn.”
  • BE-GUSTO
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dirk de Kreek

Zoals altijd een gastvrij en vakkundig welkom en een genot voor de smaakpapillen. Wij kijken uit naar de volgende keer, bedankt Mijn Keuken.

zo 09 december 2018

M. uit Oud-Gastel

Een heerlijke verwenavond met kwalitatief zeer goed eten en uitstkende wijn. Uitmuntende service, personeel doet er alles aan om je geheel te ontzorgen, top! Sfeervolle ambiance in een prachtig pand op een schitterende locatie in Wouw. De prijs is het dubbel en dwars waard.

za 24 november 2018

M.

Super gegeten in een mooie en relaxte ambiance

vr 23 november 2018

Marcel Barrow

Heerlijk gegeten, mooie combinaties met de wijnen. De bediening was zeer professioneel. Duidelijk veel aandacht geschonken aan de fijne afwerking van de gerechten. Zeker een aanrader om op bezoek te gaan.

za 03 november 2018