account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mijn Keuken

Mijn Keuken

De keuken is landelijk te noemen, een klassieke basis met een moderne touch. De producten zijn het liefst uit de regio. Wild en lam uit de directe polders. Seizoensgroenten en fruit zoals asperges, aardbeien en ansjovis uit Bergen op Zoom. Veel vis, schaal- en schelpdieren komen uit de Oosterschelde, zoals Zeeuwse kreeft, zeebaars, oesters en paling.

Al onze producten komen onbewerkt binnen. Ze worden met zorg en respect behandeld en bereid. Dit is de eerste kwaliteitscontrole en hiermee leggen we de basis voor een goed eindresultaat.

Pieter Bosters: “Koken doe je met hart en ziel maar ook met je hoofd. De gerechten moeten kloppen, in balans zijn.”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bert De Ron

Weer heerlijk gegeten en gedronken,fijne sfeer en prima service echt een aanrader.

vr 06 augustus 2021

R. uit Nederland

Zeer goed gegeten met mooie uitgebalanceerde smaken.

do 05 augustus 2021

A.

Fantastisch lunch menu Alle gangen en amuses perfect uitgevoerd

do 05 augustus 2021

C.

Een waar smaak-festijn was onze lunch. Zoveel creativiteit in de gerechten, gewoonweg fantastisch! Heerlijk. De bediening was heel goed, niet heel erg nadrukkelijk aanwezig maar telkens op tijd bij je tafel. De tijd tussen gerechten was telkens prima. We hebben er bijna 3 uur doorgebracht en achteraf waren we verbaasd dat het deze duur had, het leek korter.

do 05 augustus 2021