account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mijn Keuken

Mijn Keuken

De keuken is landelijk te noemen, een klassieke basis met een moderne touch. De producten zijn het liefst uit de regio. Wild en lam uit de directe polders. Seizoensgroenten en fruit zoals asperges, aardbeien en ansjovis uit Bergen op Zoom. Veel vis, schaal- en schelpdieren komen uit de Oosterschelde, zoals Zeeuwse kreeft, zeebaars, oesters en paling.

Al onze producten komen onbewerkt binnen. Ze worden met zorg en respect behandeld en bereid. Dit is de eerste kwaliteitscontrole en hiermee leggen we de basis voor een goed eindresultaat.

Pieter Bosters: “Koken doe je met hart en ziel maar ook met je hoofd. De gerechten moeten kloppen, in balans zijn.”
  • BE-GUSTO
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

G.

Het was allemaal heerlijk en de gerechten zagen er prachtig uit. Degen uit ons gezelschap met een lactose-intolerantie kreeg aangepaste gerechten en ook deze waren uitsteken.

za 14 juli 2018

Yolande Koops

Op vrijdag de 13e weer ontzettend genoten. Een geweldig menu met goed gekozen wijn arrangement. Het is elke keer opnieuw genieten van het heerlijke eten!

vr 13 juli 2018

Els Goedee

Goedemorgen , het was n heerlijke zondagmiddag ! Alles klopte , het menu was licht en alles even smakelijk . Ieder gerecht was n prachtig schilderijtje 😍, De dame die onze tafel bediende is charmant en zakenkundig . Al met al n heerlijk restaurant !!!

zo 08 juli 2018

Brigitte Aerts

Zeer verfijnde keuken met oog voor detail. De combinatie van smaken was bij iedere gang verrassend en een streling voor het oog. De bediening is uitermate vriendelijk en attent. Culinair hoogstaand niveau wat in Nederland geen evidentie is. Meer dan de moeite waard om vanuit Antwerpen te komen genieten.

wo 06 juni 2018