Resengo - Reserveer bij Nimman Thai Food in Antwerpen friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Nimman Thai Food

Nimman Thai Food

Onweerstaanbaar, we kunnen er niet aan doen, het is sterker dan onszelf. Drie jaar na de opening van ons Thai Food Café, YAM THAI, is het eindelijk zover: een gloednieuwe tweede zaak.

Fier als twee blinkende gieters doopten we haar NIMMAN, genoemd naar onze favoriete buurt in de Thaise stad Chiangmai. Waarom? We zijn al jaren zot van die buurt, ze blijft ons inspireren door haar vele cafeetjes, barretjes, restaurants, clubs en winkeltjes. De buurt leeft! Elk jaar schieten er weer nieuwe zaken als paddenstoelen uit de grond! Nimman is helemaal zoals we zelf zijn, gulzig en gretig. Vrolijk en avontuurlijk. Ons nieuwe restaurant hier in Antwerpen moest deze naam dragen, bijna als eerbetoon! Alsof we op die manier altijd een prachtig stukje Thailand dichtbij hebben.

Daarenboven moesten we gewoon ook een nieuw verhaal vertellen over de Thaise keuken. NIMMAN is het resultaat van 10 jaar maniakaal culinair genieten in Thailand! We verliezen onszelf nog steeds in de vele foodstalletjes en restaurants die Thailand te bieden heeft. Al jaren lijken we twee Thaifood-junkies op rooftocht door de straten van Bangkok, Chiangmai en eilanden… en we zijn nog lang niet aan afkicken toe.

Een etentje in NIMMAN is een avond lang stap voor stap ontdekken en genieten van het één na het ander overheerlijk Thais gerecht. Een combinatie van fijne zachte "Thai cuisine" en ruw rechttoe rechtaan streetfood. De ene smaaksensatie na de andere. Een tafeltje vol lekkers. Een bijzondere en verrassende greep uit de fascinerend wijde Thaise keuken! Helemaal zoals wij ze telkens weer willen proeven uit pure heimwee naar dit geweldige land.
  • Aziatisch
  • Thais
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

Carl Goossens

Informeel kader waar lekkere smaakvolle herkenbare Thaise gerechten worden geserveerd Correcte vriendelijke bediening Temperatuur lokaal mocht iets warmer

Vr 26 januari 2018

A.

Mooie inrichting met goede accoestic! Niet te uitgebreide kaart met voldoende uitleg door de persoon die de bestelling kwam noteren. We kregen de mogelijkheid om aan een gerecht een kleine wijzeging te krijgen. Dit waarderen we zeker! Fijne bediening. Prijs/kwaliteit zeer goed!

Vr 24 november 2017

Mitchell Moloney

Uitstekkend lekker. Glimlachten en verse kruiden ! Wij zullen terugkomen

Vr 03 november 2017

E. uit Temse

Menu was top... gevarieerd Bananenpannekoek: superlekker

Vr 27 oktober 2017