account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

No Hair Studio Rotterdam

No Hair Studio Rotterdam

BLIJVENDE HAARVERWIJDERING ZONDER COMPROMISSEN
Afgelopen met 'harige' problemen. Beleef een nieuwe dimensie in haarverwijdering, waardoor u zich nooit meer met het lastige en tijdrovende epileren, waxen of scheren hoeft te kwellen. Zelfs de gevoelige huid kan zonder problemen met behulp van Xenon lichtflitsen blijvend van haargroei bevrijd worden.

Bij NO-HAIR STUDIO bent u op het juiste adres om eindelijk definitief van dit probleem verlost te worden.

Tot ziens op uw eerste afspraak!

Team NO-HAIR STUDIO.

Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

Heel vriendelijke medewerker (ik ben vergeten haar naam te vragen). Zij gaat heel secuur te werk en stelde mij ook op mijn gemak. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

za 25 januari 2020

S. uit Vlaardingen

Ik vind vooral dat de vrouw die me helpt heel goed haar werk doet. Ze legt alles heel goed uit en is een ware vakvrouw. Ik vind wel dat de ruimte een upgrade mag krijgen zodat het er iets luxer uitziet.

vr 03 januari 2020

I.

Ik ben elke keer weer super tevreden! Georgina is echt een topper!! Wil bij niemand anders dan bij haar. Kom er nu een aantal maanden en ben elke keer weer helemaal blij. Niet alleen doet ze haar werk echt super!! Ook is ze ontzettend vriendelijk. Bedankt Georgina!!

za 28 december 2019

A. uit Rotterdam

Georgina is the best

vr 20 december 2019