no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

No Hair Studio Den Haag

No Hair Studio Den Haag

BLIJVENDE HAARVERWIJDERING ZONDER COMPROMISSEN
Afgelopen met 'harige' problemen. Beleef een nieuwe dimensie in haarverwijdering, waardoor u zich nooit meer met het lastige en tijdrovende epileren, waxen of scheren hoeft te kwellen. Zelfs de gevoelige huid kan zonder problemen met behulp van Xenon lichtflitsen blijvend van haargroei bevrijd worden.

Bij NO-HAIR STUDIO bent u op het juiste adres om eindelijk definitief van dit probleem verlost te worden.

Tot ziens op uw eerste afspraak!

Team NO-HAIR STUDIO.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

K. uit Katwijk

Dames zijn vriendelijk en professioneel. Geen klagen

wo 15 november 2017

A.

Keurig nette behandeling, leuke medewerkster

za 11 november 2017

N.

De behandeling is goed en zorgzaam uitgevoerd. Ook de communicatie was helder. Ik heb extra service gekregen met een overzicht krijgen van al mijn gedane behandelingen voor mijn zorg-verzekeraar en dit is naast de uitgeprinte facturen. Echt top, want deze extra service maakt het voor mij mogelijk om te gaan declareren. echt dankbaar!

ma 23 oktober 2017

Jack Deurloo

Gisterenavond eerste afspraak gehad op de locatie Den Haag. Geholpen door een uiterst vriendelijke medewerkster die haar vak zeker verstaat, duidelijk uitleg gaf wat ze ging doen, regelmatig vroeg of hars niet te warm was en hoe het met de gevoeligheid ging. Deze dame is een visitekaartje voor No-Hair.

ma 23 oktober 2017