account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

O Geros

O Geros

Mediterrans Grieks Restaurant.

Chef Mariane laat zich inspireren door haar Griekse roots, en de dagelijks verse seizoensproducten van hier, en daar...
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Steve Van Haute

Korte samenvatting van een avondje uit eten bij O Geros : héél warm onthaal door de gastvrouw Vallina waardoor je je onmiddellijk thuis voelt, heerlijke gevarieerde gerechtjes waaronder ook een hapje waarmee men aantoont niet vergeten te zijn waarmee het allemaal ooit gestart is. Probeer zeker de eigen ontwikkelde gin... Niet twijfelen, gewoon reserveren... het wordt gegarandeerd een fijne ervaring!

do 25 juli 2019

Steve Van Haute

Jullie zaak drijft op de passie voor lekker eten en op een voortdurend doorlopende zoektocht naar nieuwe, harmonieuze smaakcombinaties. Tijdens het bezoek krijg je het gevoel deel uit te maken van de familie. Zelden zo’n gepassioneerde mensen gezien... geweldig om te zien hoe jullie er in op gaan. Jullie hebben er alvast een aantal fans bij in Zoutleeuw!

do 30 augustus 2018

S. uit Genk

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening!

di 23 februari 2016

T.

Wij genoten een bijzonder hartelijke, gezellige avond bij O Geros. Je voelt dat je welkom bent en de huiselijke sfeer zoals vermeld op de website was er zeker en vast aanwezig! Mariane en Vallina, jullie zijn een superteam en perfect op mekaar afgestemd. Jullie zijn zeer professioneel en je ziet en voelt dat jullie de job met hart en ziel doen! Doe zo voort. Ik wist dat het bij jullie lekker was, maar gisterenavond overtrof mijn verwachtingen. Ik wens jullie al het beste toe voor de toekomst.

za 20 februari 2016