no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Ogst

Ogst

Eindelijk is het zover! Restaurant Ogst in Hasselt opende zijn deuren na een slopende maar uiterst geslaagde verbouwing. Het initiatief van boezemvrienden Sébastien Wijgaerts en Diederik Herbots werd al maanden aangekondigd als het nieuwe te bezoeken adres en na ons bezoek kunnen we dat alleen maar bevestigen. Hasselt heeft een nieuwe Bistronomie topper, rustiek en toch verfijnd, lichte gerechten vol van intensiteit. De opening van Ogst kwam net te laat voor het drukken van de culinaire gidsen want een mooie vermelding zou meer evidentie dan verrassing zijn.

© Be-Gusto
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Stéphanie Acquaire

We hebben zeer lekker gegeten. Zowel de menu als de wijnen zijn van hoog niveau. Ook super bediening. Proficiat aan zo'n jong team!

do 05 april 2018

Valerie Del Re

Consistent fantastisch!

za 24 maart 2018

Melanie Boulogne

We worden elke keer opnieuw omver geblazen door Ogst. De onverwachte maar geweldige combinaties op het bord zijn fantastisch, en de wijntjes die daarbij horen, zinderen nog lang na. Niet alleen het eten, maar ook om de omkadering en de service is van hoge kwaliteit. De chef en de maître/sommelier kennen hun vak en doen dat ook met een grote passie. Dat proef je telkens opnieuw. Nergens zo gezellig en zo professioneel als bij Ogst! Gewoon doen, je zal er geen spijt van krijgen.

vr 23 maart 2018

T.

Verassend smaken, uitdagende combinaties, vlotte bediening en zeer goed wijnadvies!

di 20 maart 2018